nyarsaFton:)

Nu sittEr jag här mEd MicaEla och snart kommEr rEstEn aV FamiljEn hit till Playa dEl HombrE. MicaEla skrattar àt hur dEt blir mEd DEt här tangEntbordEt.:D

DagEn börjadE mEd churros till Frukost och sEdan kom LisEla hit. Vi tog En promEnad till La Garita (En strand) och sEdan gick Vi till LisElas mormor och morFar o badadE FöttErna i dEras pool. (Samt spanadE in dEn snygga grannEn litE diskrEt). SEn gick jag och MicaEla ut mEd Chusi och Blanci. EFtEr dEt Var dEt lunch och sEn kom LisEla och Vi gick och hämtadE hEnnEs skolkatalog och kolladE i dEn. SEn satt Jag, MicaEla, LisEla, Sami, Jorgito, Martin och LisElas lillEbror AlEx och pratadE. Killarna gick och spEladE Fotboll och EFtEr litE tjEjsnack gick jag, M och L och "hämtadE" AlEx Vid FotbollsplanEn. L och AlEx gick hEm till sig och jag och MicaEla gick hit. SEn har Vi intE gjort mEr... ska byta om till nyàrsklädErna snart.
(EFtEr 12-slagEt kommEr LisEla hit och Vi ska kanskE göra andEn i glasEt)

ciao!

I VärmEn

BEr om ursäkt För att jag skriVEr sa konstigt...tangEntbordEt hÄr  E litE knäppt:P

Hittills har Vi solat och badat pa Las CantEras mEn nu Är Vi hos Vara kusinEr. Mamma, pappa och Vickan ska Fortsätta bo i lÄgEnhEtEn mEdan jag och Martin ska bo här hos kusinErna:D Imorgon, pà nyarsaFton har Vi typ 5 pakEt kräFtor att äta upp:D mums!

Idag har jag och pappa tagit En strandpromEnad pa Las CantEras och sEdan aktE Vi till Playa dEl HombrE där kussarna bor. Vi at middag och jag, MicaEla och Vickan gick och kolladE om LisEla Var hEmma (mEn dEt Var hon intE). SEdan gick Vi ut mEd tVa hundar, blanci och chusi.

Snart kanskE LisEla kommEr FÖrbi ocksa:)

ADIOS AMIGOS


            

snart:)

Nu är det bara några timmar kvar tills jag sitter på planet:D Har packat allt (hoppas jag). Pappa hittade inte sitt pass igår...lite läskigt, fast idag hittade han det i sin gamla kavaj. Tur.
Har precis kollat hur vädret är i Las Palmas. Runt 20 grader och 18/19 grader i vattnet. Ska bli soligt också de närmaste dagarna:)

Vi lämnade vår nymfparakit, Harry, igår på pensionat:P Eller rättare sagt en djuraffär på Eurostop vid Arlanda. Det var svårt att få in honom i transportburen trots att vi hade satt den i hans stora bur för att vänja honom. Till slut satt han ändå i den där pyttelilla buren. Tyckte så synd om honom, han bara gick runt i cirklar och försökte ta sig ut...:( 

Jag såg The Holiday igår med Frida, den var superbra! Har aldrig sett Jack Black spela i en seriös film. Den var helt underbar och jag och Frida konstaterade att han var ganska söt ändå (fast jag aldrig trodde att jag skulle säga det om honom). Jude Law var helt underbar!:D

nu måste jag kolla så att allt verkligen finns i resväskan..
ha det bra!
/L

Tomorrow:D

Igår var en bra dag:) Först kom Frida hit och jag fick en liten extra-julklapp och vi kollade på Rent:) (vi hann dock inte se klart:() Julklappen var en magnet där det stod: "Det finns inget bättre än en vän, undantaget en vän med choklad", till det fick jag också en påse med choklad:D MUMS! Tack! <3

Sedan kom också Hanna och Rikard och pojkarna och det blev full rulle :D Agaton gick och kittlade alla (förutom Frida som blev skonad, trots att jag försökte övertala Agaton att kittla henne också:P) De är så söta!
Jag och Frida och Rikard satt och spelade lite gitarr också. Det är alltid roligt:)
Senare på kvällen var det en liten julklappsutdelning och jag, Martin och Viktoria fick dvd-filmer och varsin biobiljett samt mobilsmycken. Det var så otroligt svårt att välja bland alla fina ägg och hängen som fanns, allt var ju så himla fint:D
Jag, Edgar, Vickan och Agaton lekte kurragömma över hela huset :)

Idag gick jag upp, duschade, ritade på ett linne till Viktoria (Det blev skitcoolt!) Och sedan ska jag väl packa. Kan inte fatta att vi åker imorgon!:D:D Provade ut redan igår vad jag ska ha på nyårsafton. Min jeanskjol och ett turkost linne:)

Egentligen gick jag bara upp till datorerna för att skriva ut ackorden till "Beautiful Disaster" , men det bidde ett blogginlägg ändå..:P
hejdå!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen och det känns mkt skönt:D

Dagen spenderades i Nyköping hos mormor och morfar och mina kusiner.

Först åkte vi hem till mormor och morfar där vi fikade, promenerade och åt lunch/middag. Efter det åkte vi till mina kusiner som hade fullt upp med lamningen. På en tacka hade vattnet gått så det var inte så lång tid kvar där inte. Vi fikade med pepparkakor och julgodis. Jag är så avundsjuk på deras hus. Så fint och julstämningen kom verkligen till sin rätt där.
Innan vi åkte hem gick vi in till fåren för att få se de små lammen. Vissa hade fötts inatt:) så söta! Tackan som snart skulle föda var verkligen smällfet och det såg mkt jobbigt ut. Min moster och hennes man gick för att känna hur långt det hade gått och om lammet låg rätt i tackans mage. Efter en kort stund fick vi se hur min moster tog ut ett pyttelitet lamm. Men det var inte det enda utan snart kom ett till litet lamm ut. De var så varma och fuktiga att man kunde se hur det ångade om dem. Det var verkligen superhäftigt att se:)

Skönt att vara hemma igen som sagt:) Imorgon ska jag hitta på nåt med Frudden och så kommer Hanna och Rikard.:)

bye bye


julafton :)

Fick jättemånga julklappar som jag är jättenöjd med!:D

    Britney Spears- In control curious
Fick den av mamma och pappa (mest mamma tror jag). Hade önskat mig den, men jag trodde faktiskt inte att jag skulle få den... den kostar skjortan!:D Så jag blev superglad när jag öppnade paketet!

 Massage-boll
Från Vickan:D




 Massageolje-hjärta från Lush (x 2)
Från pappa:) den är alldeles underbar, man kan ha den som typ parfym för den luktar jättegott och den smälter direkt på huden.



Bubbelbit från Lush
Från pappa igen, har många härliga bad att se fram emot!


 Aladdin chokladask 
Fick av min lillebror:) Han vet allt att vägen till en flickas hjärta går genom choklad haha:D Hela familjen njöt av den medan vi kollade på Svensson Svensson.

  Rent DVD
Från mamma och pappa:) Hela familjen kollade på den alldeles nyss (de har hört låtarna från filmen eftersom jag har den på CD som vi lyssnade på jättemkt i bilen i somras) Både mamma och pappa tyckte om den.

  School of Rock DVD
Från mamma och pappa, har inte sett den ännu! Men längtar tills jag ska...:)


  Anne Franks dagbok
Från mamma (pappa?). Har inte så många nya böcker, dessutom är det ju en klassiker som man nog ska ha läst:P

 5000 kr
Från farmor och farfar, som presentkort. Jag ska inte shoppa upp dem utan använda dem till något bra. Typ som att spara till körkortet eller något sånt.

500 kr
Från mormor och morfar:) Viss del av pengarna kommer nog användas som fickpengar på Gran Canaria, eller till Istanbul i vår:)

Förutom detta fick jag ett blått jättesött nattlinne från Florence i Sydafrika:) jättegulligt av henne att skicka julklappar till alla tre barnen tycker jag!

Den bästa (och dyraste) presenten får vi dock inte förrän om 4 (typ 3) dagar, nämligen resan till Gran Canaria!:D:D



För att den ska kunna dokumenteras införskaffade tomten:P också en videokamera till hela familjen!:D:D:D (vi slipper dras med den stora svarta klumpiga!)

Viktoria fick ett slags lufthockey-spel, fast en minivariant. Istället för att man skjuter iväg pucken med händerna på såna där "klossar" så trycker man på två knappar (typ som ett flipperspel) som sitter vid målet. Mycket beroendeframkallande och otroligt kul:D

Detta gav jag:

Ett par lila örhängen till mamma. Hon har aldrig örhängen som hänger utan alltid små pluppar. Men nu ska det bli ändring på det, mamma lilla!:D
(Vickans kommentar: Åh mamma, du ser ut som en drottning nu!)

Presentkort 50 kr på Kicks till Martin.
Är glad att han är intresserad av "såna" saker eller vad man ska säga:) (Det stod faktiskt på hans önskelista!)

Dansoholist-tröja till Vickan. Hon blev överlycklig:D

Walking-stavar till pappa (från hela familjen)



jaa, det var min julafton det:) jag är helnöjd:D
imorgon ska vi åka ut till mina kusiner i Nyköping för att hälsa på dem och mormor och morfar.
I övermorgon ska antagligen Hanna och Rikard komma hit:)
Sedan är det bara en dag kvar innan vi åker iväg till soooolen ("jag tror vi flyr rakt in i soolen"):D

glada mellandagar (eller hur man nu säger:P)!


GOD JUL

om exakt 1 timme och 17 minuter är det Kalle Anka på TV! Idag gick jag upp klockan 06:45 för att titta på julspelet i Matteus med Nattis, det var jättefint! Fick värsta julstämningen fast jag saknade att sjunga med mina körkompisar där. Efteråt skjutsade vi Nattis till stationen och jag och pappa hälsade på Hanna och Rikard. Edgar och Agaton höll på med varsin jojo och snurra som de fått i julklapp. Vi fick te och efter att vi sagt hejdå och god jul gick jag och pappa till västermalmsgallerian för att hitta en julklapp till en viss person. Den fanns inte där. Pappa hade tagit fel på affären.... Så vi gick iväg till PUB och hittade där det sista "exemplaret":) Därefter delade vi på en rostbiffsmörgås och tog varsin lussebulle på ett café innan vi vandrade tillbaka mot bilen. Kom hem och gjorde ritningarna till mitt pepparkakshus (jag ska göra ett lusthus liksom:P, vi får väl se hur det (ur)artar sig..)

Fick den första klappen i julstrumpan imorse, det var en tomte av choklad:D mums! När jag kom ner låg det en till julklapp på min plats (som tydligen inte fått plats i julstrumpan). Det såg ut som en miniräknare först, fast det var ett sudoku-spel!:D Värsta bra ju, nu har jag något att göra på planet till Gran Canaria!

nu är det lite mindre tid kvar till Kalle Anka än vad jag skrev först. Nu är det bara 1 timme och 8 minuter!!!

Ikväll ska mamma antagligen göra fudge! mmmm:D det är såå gott!

Original english Fudge Schokolade

julklappar i förtid

Lite fuskigt kanske att få julklappar innan julafton, men då är jag väl en fusssskis:D
Eftersom jag träffade skolkompisarna för sista gången innan julafton i torsdags så hade vi julklappsutdelning i korridoren efter julshowerna. När jag kom till Karlstad bytte jag med Micaela också:)
Det här är vad jag fick:


 - En "face mask", en "hair mask" och Gliss hårinpackning från Sandra - TACK! Ultimat såhär när kylan sliter på håret!:D

- Ett halsband med en hjärtberlock och en liten diamant från CK - Jättefint! Jag har typ inga halsband och¨brukar nästan aldrig använda det... men det ska det bli ändring på:) Hade den på farfars begravning och tänkte sätta in en bild på honom i berlocken men hann inte innan begravningen:(  Tack!<3

 - En CD-skiva med blandade låtar som betyder något för mig och Frudden - Åh jag älskar personliga presenter och det är du jäkligt bra på att ge, Frida!:D Älskade introt och alla låtar! <3 (And you know, you've got a friend too!)

- kokos-läppbalsam och kokos-scrub från Micaela - Underbart:D jag kommer ihåg när vi gick på stan i Karlstad och prövade alla kokos-produkter som fanns haha... även om jag gillar doften så kan man säga att vi stank efteråt... (jag lovar jag ska använde dem med måtta) TACK!

Nu ska vi börja pynta granen!:D:D:D


klockan


julklappsinslagning

Har precis slagit in julklappar som mina underbara kompisar ska få imorgon:D Själva inslagningen är nog det roligaste av allt tycker jag! Då får man vara lite kreativ och det gör ingenting om man har köpt en lite opersonlig present - då är det bara att göra något personligt med förpackningen:) Även om det är insidan som räknas..... mest

Idag hade vi först dubbeltimme i svenska och det gick bra. Lämnade in mitt "dispositionspapper" till läraren och hon tyckte det såg bra ut:) Sedan gick vi till datastugan och Jonte försökte ta reda på vad ordet "fatwa". Meningen löd: Han fick en fatwa över sig. När vi kollade upp ordet på wikipedia.org så stod det att det var ett svar på en fråga inom islam...:S hur får man ett svar över sig? Upptäckte också ett nytt roligt ord: Mufti. Det är tydligen personen som ger fatwan haha. (Jonte, din idé om att döpa dina barn till Fatwa och Mufti tycker jag du ska överväga:P)

Sedan var det historia och vi gick igenom några uppgifter... (som jag absolut inte prioriterade) men lektionen var helt OK.
Därpå följde julbordsbuffé i matsalen. Hade inte så höga förväntningar, vilket var tur. Det enda som fanns var Janssons Frestelse, korv och nån kostig lax (hallå det ska ju vara gravad!!) och rödbetssallad. Köttbullarna var slut till min stora besvikelse.

Sedan var det spanska och vi lyssnade på världens sämsta jullåt ever! Tjejen kunde inte sjunga och texten var så pinsam.... usch! Vi gick igenom några julbegrepp och efter det fick vi sluta:D

Sara åker till Gran Canaria imorgon:) Hoppas du får det bra!!! :D (nu är det för övrigt bara en vecka kvar tills jag ska dit)

Imorgon är det avslutning och vi ska sjunga på alla julshower ( 3 st), Falling Grace ska sjunga och jag missade repet igår eftersom jag hade så ont i magen, men det går säkert bra ändå.

bye bye!


Sitter i skolan

Nu är det onsdag. Vi har svenska. Vi har fått kakor. Och karameller. Det var gott.
Vi skulle ha fått julmust. Men någon stal den från våran lärare. Vem själ julmust liksom????
PÅ JULEN SKA MAN VARA SNÄLL!!!!!

ajabaja

hemma

Usch... den här dagen har inte varit rolig... Först hade vi matte och sedan engelskan. Där hade vår lärare ordnat lite "christmas fun" och vi gjorde ett "christmas quiz", frida vann! :) (med lite hjälp från a certain someone:P) Vi gjorde också ett till quiz som gick ut på att se vem som varit "kindest" och "naughtiest". På engelskan fick jag jätteont i magen, verkligen outhärdligt... så efter engelskan gick jag hem..:( jag som ville vara med på mentorstiden och kören... det var ju bara roliga lektioner var ju..:(
Jag gick i allafall till bussen och upptäckte att klockan var 44 och den gick 43...FAN! Hade så ont så jag stod och pratade för mig själv och gick runt i cirklar... måste ha sett väldigt konstigt ut:P

När jag äntligen komma hem jag ta ipren, ta på mysig varm sälen-tröja och slänga mig i soffan framför "McLeod's daughters". Sedan jag somna och vakna till "Americas Funniest Home Videos". Jag äta lussebulle och gå upp till dator för att blogga. Nu de andra ha kör och jag hellre vill vara med...

Nu har jag inte ont i magen längre:) Kl 5 ska vi åka in till stan med familjen för att äta middag därinne och sedan gå på Martins julkonsert:)
Innan dess måste jag ha fixat det här med dispositionen och inledningen till Bounce-uppgiften på svenskan. Fick tips av Hanna igår, tack!:D

Måndag

Idag är det måndag och jag har precis ätit tacos. Mums.

Skolan var jobbig! Jag hatar måndagar verkligen, då går jag full dag, dvs 8:20 - 16:00. Jag började dagen med dubbeltimme historia, vilket var sådär. Min historielärare är ju verkligen urgullig när han ger oss 10 "analysera"-frågor om antikens grekland i läxa till på onsdag! Vi pratade mest på lektionen (som vanligt) och jag och Frudden skrattade oss trötta åt att dvärgar användes som leksaker på forntiden. Kan riktigt se det framför mig. Haha, stackarna.
Efter historian var det dags för svenska då vi hade fri sal. Jag och F var väldigt duktiga och jobbade med recensionen av NT-showen som ska vara inne på onsdag. Jag har precis skrivit klart den. Känns jätteskönt:)
Sedan var det lunch och jag och Frida hade ingen lust att äta i matsalen så vi köpte varsin macka i kafeterian.
Efter lunch hade vi spanska och våran grupp redovisade idag en liten "pjäs" vi skrivit själva. Den är pinsamt dålig och otroligt kort. Den handlar om två skådespelare och en regissör som ska göra en reklamfilm för Pepsodent.
Sen var det matte (BUÄÄÄÄ) och Sara hittade på en rolig liten lek man kan göra med sin miniräknare. Det går ut på att man först trycker + 1 och sedan på = jättemånga gånger. Man sätter något för displayen så man inte ser hur mycket man får. Så låter man det gå några minuter och alla tar bort handen från sin miniräknare samtidigt. Sen gissar man hur mycket var och en fick och den som gissar närmast vinner!
Och slutligen hade vi engelska. Där diskuterade vi filmen Supersize me och vi fick sluta tidigare:D

Efter skolan tog jag, Jonte och Frida C bussen till Sollentuna. Jonte tog tåget hem, Frida tog bussen och jag gick och handlade julklappar:) känns bra att ha alla avklarade:D:D:D

Nu ska jag väl fortsätta med svenskan (fördjupningsuppgift om Bounce)

hejdå

v. 50

Veckans låt: "Bara Dårar Rusar In" - Håkan Hellström
Veckans planer: Bounce, körrep, fridas och vickans dansuppvisning
Veckans vill ha: SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Veckans drog: lussebullar!
Veckans dricka: julmust
Veckans mat: kommer inte ihåg
Veckans köp: julklappar
Veckans kärlek: till kompisar fortfarande....och till håkan *fniss* (skoja)
Veckans mående: bra över lag
Veckans Yes!: Den nya dansoholist-tröjan!
Veckans Neeej!: att jag inte kommit igång med fördjupningsuppgiften...
Veckans skämt: mitt minne
Veckans finaste: Agatons luciatåg:D och kulturskolans danssuppvisning:)
Veckans fulaste: Att vi var tvungna att ha elektriska ljus på ett luciatåg med klassen....
Veckans tråkigaste: Att jag var sjuk på fredagen:(
Veckans roligaste: Gökboet!:D:D Joe i shorts och benvärmare till Fame var en höjdare! haha
Veckans citat: "Toilet time is between 11 and 1!" - Gökboet
Veckans bästa: Pratstunden med Benke
Veckans sämsta: Att det inte är nån snö!!!
Veckans betyg: 5/5 - ett minus för sjukdagen, fast de roliga sakerna väger över!

Håkan

Idag har jag gjort julklappar:) Till Frida och Micaela - nu ska jag inte skriva mer om det för då kommer jag bara säga för mycket.

Jag har också laddat ner alla Håkans Cd-skivor + en radioinspelning från NRK (nån norsk radiokanal). Lite kul när han inte riktigt hänger med:P Skulle inte jag heller göra. Norska är svårt som det är och dessutom snackar de så himla fort!
Letade som en galning efter Nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått och kände en klump i halsen av panik. Tyckte jag hade letat överallt. Till slut hittade jag den. Var? I skivstället....

Sitter och pratar med Emelie borta i Kentucky också:)

hejdå

håller på att bli sjuk

Vaknade idag med ont i magen, kändes som om någon sparkat mig eller nåt. Gick ner och försökte plugga lite historia och såg på barnprogram med Vickan. Vet inte om jag går till skolan, har bara två lektioner idag. Hoppas vi kan åka till dansens hus ikväll också... eller imorgon kväll, annars är det rätt kört med intervjuer... bläää jag tycker inte om det här!!!


Luciatåg och körrep

Idag var en bra dag. Den började med att vi såg Supersize Me på engelskan. Väldigt bra film och en bra idé men väldigt äcklande också.... Känns ändå som en bra grej att ha sett den även om jag fick kväljningar på vissa ställen.
Sedan var det matte och den flöt väl på.. sen lunch. Sen spanska där vi pratade betyg och fick tillbaka våra mittkursprov. Det gick väldigt bra:) MVG på alla delar utom en där jag fick VG+. Hon sa att jag ligger på MVG så jag är jättenöjd:D
Efter skolan åkte jag hem och åkte sedan till Karberg för att se Agatons luciatåg som var jättegulligt:D Min mentor kompade (hon kan inte ha haft det så lätt, barnen sjöng utan tempo överhuvudtaget, men det var bara gulligt haha!) Sedan var det luciafika på Agatons dagis med jättegoda lussebullar och varm saft. Efter det gick vi hem till Hanna och Rikard och åt middag innan jag var barnvakt åt Edgar och Agaton. Det gick jättebra. Vi kastade pil, åt glass och kollade på bolibompa och öppnade julkalendrar. Sedan var det körrep och det var roligt:D så kul för att det känns inte som en körrepetition, det känns som att man träffar sina kompisar och sjunger. Vi pratade lite om vad vi vill göra i vår (konsert, musikal etc.) Ska bli jättekul att vi får välja!:D

Nu ska jag snart sova...
/L


@ school

Sitter i skolan och har spanska. Det är väldigt tråkigt. Vi gör ingenting. Vi ska göra en liten sketch. Efter det här har vi matte, sedan engelska och sedan slutar vi!:D

Åt ingen lunch i matsalen idag, trodde jag hade kortet med mig så jag kunde köpa något i cafeterian, men plånboken är ju hemma kom jag på:(
Åt iallafall en banan.

Ska bli skönt att komma hem. Då ska jag försöka leta fram garanti-sedeln till min iPod som har börjat krångla.
Det här är vad som hänt med den:

1. Mitten-knappen har tryckts in
2. En av hörlurarna sprakar
3. Den har låst sig ett flertal gånger
4. Inget ljud på filmer man lägger in (förutom podcasts)
5. Den hackar ibland.

blääääää

v. 49

Veckans låt: "Stay awake"- Billie the vision and the dancers
Veckans planer: Julkonsert-rep och julkonserter samt handla kläder och accessoarer till julkonserter.
Veckans vill ha: SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Veckans drog: Att sjunga
Veckans dricka: julmust
Veckans mat: kommer inte ihåg:S
Veckans köp: röda hjärtörhängen, hjärthårspännen, julklapp
Veckans kärlek: till kompisar:D
Veckans mående: bra över lag
Veckans Yes!: Bara 2 dagar kvar till BouncE Gökboet!:D:D:D
Veckans Neeej!: När jag glömde lucialinnet i kyrkan efter julkonserterna med skolan.
Veckans skämt: Miriams skolkatalog haha
Veckans finaste: Stilla Natt på Rudbecks julkonsert:)
Veckans fulaste: Från oss alla till er alla en riktigt (kören säger): GOD JUL (från Matteuskonserten) haha så stelt
Veckans tråkigaste: att det är så varmt!
Veckans roligaste: På mjölkpaketet: "Enligt folktron skulle man vara extra misstänksam om man mötte en kvinna med urholkad rygg i skogen" Ja, det låter logiskt.
Veckans citat: "Staffan var en stallegren" - Frida
Veckans bästa: 18 dagar kvar till Gran Canaria:)
Veckans sämsta: Att det inte är nån snö!!!
Veckans betyg: 4/5 - en aning stressig - annars bra.

Just don't say I'm falling in love...


It's late and I'm feeling so tired
Having trouble sleeping
This constant compromise
Between thinking and breathing

Could it be I'm suffering
Because I'll never give in
Won't say that I'm falling in love
Tell me I don't seem myself
Couldn't I blame something else
Don't say I'm falling in love

Some kind of therapy
Is all I need
Please believe me
Some instant remedy
That can cure me completely

Could it be I'm suffering
Because I'll never give in
Won't say that I'm falling in love
Tell me I don't seem myself
Couldn't I blame something else
Don't say I'm falling in love

Cause I've been there before
It's not enough
So nobody say it
Don't even say it
I got my eyes shut
Whoah, no
Whoah, no, no, no

Could it be I'm suffering
Because I'll never give in
Won't say that I'm falling in love
Tell me I don't seem myself
Couldn't I blame something else
Don't say I'm falling in love

 Trouble Sleeping - Corinne Bailey Rae

Mama used to warn me
To beware those Latin lovers
She said 'I gave my heart too soon
And that's how I became your mother'
I said ay mama, you seem to forget
I'm not in love yet
Sweet talk don't win me over
But I realized
Big brown eyes can hypnotize
 
 
ur Christina Aguliera - Infatuated

De här två låtarna kan jag verkligen relatera till....

Det här händer bara inte. Det FÅR inte hända. NEJ. Jag vägrar. NEJ. Jag tror nästan inte på mig själv. Pinsamt är vad det är! 
NEJ!!!!!! JAG VILL INTE!!!!
Ändå är jag så lycklig och mår bättre än på länge....




Det rullar

Nu började en ny vecka... och idag är sista dansen för terminen. Är väldigt trött - hoppas jag blir övertrött så jag kan ge järnet ikväll.

Imorgon ska jag hem till Frida efter skolan för vi ska samla ihop alla låtar vi har skrivit, sätta stämmor och antagligen spela in dem på hennes dator. Ska bli roligt och hoppas det blir bra!:D.. Fasen alltså, man skulle ha en inspelningsstudio! Tänk vad mycket man kan göra! Fy vad kul.. kanske något att skriva upp på önskelistan:P

Imorgon ska vi kunna alla julkonsertlåtarna utantill... känns som jag har rätt bra koll ändå.

Fick ett gulligt SMS från Lisela igår<3 tack så mkt:) Du är allt en himla bra polare!:D

Fick SMS från Frida just i denna sekund, hon kanske inte går på dansen:(
SHOOT!

v. 48

Veckans låt: "I'm Pablo"
Veckans planer: Träffa Nattis i helgen, baka lussebullar och julhandla.
Veckans vill ha: lussebullar!!! och snö!!
Veckans drog: torkad frukt
Veckans dricka: glögg
Veckans mat: lite blandat
Veckans köp: lördagsgodis
Veckans kärlek: Till alla mina kompisar!
Veckans mående: väldigt mycket upp och ner
Veckans Yes!: Att engelska-presentationen gick så bra!
Veckans Neeej!: Att jag kanske inte kan vara med på julspelet med kören i år:(
Veckans skämt: "Lever fjällrävar i flock?"
Veckans finaste: Pappersgrodorna på svenskan:P
Veckans fulaste: Vår Halloween-pumpa som nu skrumpnat ihop
Veckans tråkigaste: Farfar....:'(
Veckans roligaste: NT-veckan
Veckans citat: "KOM VAR INTE BLYG!!" - min söta lillasyster när jag skulle krama henne gonatt
Veckans bästa: Att det nu bara är 9 dagar kvar till Bounce och 25 dagar kvar till Gran Canaria:D
Veckans sämsta: Att vi inte kunde fira jul med Sami, Jorgito och Micaela:(
Veckans betyg: 3/5.. första halvan var jobbig... men sen gick det uppåt


hemmadag

Sitter härhemma och har varit mer eller mindre framför datorn hela dagen. Imorgon är det skola igen (helgerna går verkligen fort) och vi har en svenskarecension på NT-showen att lämna in.. men jag har ingen aning om när den deadlinen är...och jag har inte börjat på recensionen heller. Ikväll måste jag läsa "Face" ... har bara läst 30 sidor och snart ska jag lämna in en "reading journal" på den och ska då ha läst 100 sidor, men det går nog bra...


Nu ska jag fortsätta lyssna på Billie the vision & the dancers:D

1:a advent

Åh vad härligt. Nu känns det att julen börjar komma på riktigt. Fast vi har mycket att ta igen med julpynt här hemma. Adventljusstaken ska göras iordning, julgardiner och allt annat krimskrams som ska upp lite varstans:) Idag ska vi baka lussebullar!!!
34228-919

första vers på ny låt

I didn't mean to disturb you
but it's five in the morning
and the bell's gonna ring
wake up, shape up, make up
for all the things you've done wrong

Don't you ever feel like running off to Spain?
You're no good here, all you do is complain
don't start crying, we know you're lying
noone believes the tears on your cheeks
You wonder why and here's the reason
I can see through you

thank god it's friday!

Äntligen fredag säger jag bara...

Det var en bra dag idag. På morgonen hade jag repetition med min dubbelkvartett där jag och Hillevi tragglade med ett svårt ställe.. vi kunde tonerna mycket väl men av nån anledning funkade det inte...:P vi sjöng med mickar idag och det var väldigt roligt (man får till och med ha varsin! WOW:P) Efter det var det vanlig körrepetition och det gick väldigt bra, Annika brukar ju inte vara så givmild med beröm men nu var hon det! (och treorna som är väldans duktiga var inte ens med!)

Sedan var det lunch och när vi var på väg in i matsalen tänkte jag för mig själv: jaha, vad blir det för sörja idag? Asiatisk sörja? Kebabsörja? eller restsörja kanske?
men oj vad jag hade fel! Det var ju jättegoda BBQ-kycklingfiléer med jättegod potatis till!

Efter lunchen ställde vi oss i NT-show-kön, där vi fick stå och frysa ett tag innan vi kom in. För er som inte känner till själva NT-fenomenet kommer här en kort förklaring: Under en vecka får teknikarna och naturarna bli galna och göra massa konstiga/asroliga/larviga saker i skolan. Det började på måndagen med tusentals färglada papper som alla väggar tapetserats med. På papperen stod små skämt där man gör narr av de olika programmen. Två tidningar ges också ut, Naturligtvis och Titans. Allting avslutas på fredagen med en stor show, eller rättare sagt flera. Klockan 9, 12, 15 och 21 tror jag det är. (21-showen är ocensurerad)
Själva showen var ganska storslagen och man drev väldigt mycket med de olika programmen. Jag är såklart på naturarnas sida, deras show var mycket bättre än teknikarnas. Jag diggar Nisse starkt, men självklart diggar jag Musik-Märta mest:D! De olika strippnumrerna var väl sådär, förutom natur-killarnas - de måste ha legat i hårdträning i månader inför det här! 3 Musik-Märtor gjorde en superbra version av Evighet (med annan text såklart). Teknikarna hade till och med lyckats få med sig Mikael Persbrandt på ett hörn!! Det var väldigt roligt att titta på!:D

Efter showen åkte jag hem och tog ett varmt bad, snackade lite med Nattis och nu hör jag att pappa lagar mat så det är väl snart dags för middag antar jag. Glöm inte Idol ikväll! GO MARKUS!