it's official

Hejdå blogg.se. Hej blogspot.com


http://lovisaskriver.blogspot.com/



Ses där ;)

to move or not to move?

Jag vill ha en snyggare blogg. Funderar på att gå till blogspot. Tycker de ser lite snyggare ut.. hm..

Längtar till imorgon!

Det är sant. Det kanske låter konstigt, men jag längtar. Jag ska posta ett väldigt viktigt kuvert och jag längtar tills jag ska göra det!

Idag var det konsert i Matteus och jag var ganska nervös inför mitt solo. Jag sjöng "Solitude", en härlig, jazzig, lite melankolisk kärleksballad av Duke Ellington. Det gick jättebra! Ni som  sjunger mycket känner säkert igen att man kan få typ som ett "nervositets-vibrato", men det slapp jag!
Kanske var för att jag tog en joggingtur i förmiddags, man sjunger faktiskt bättre om man har rört på sig innan. Får kanske bli en vana på konsertdagar :D

En rolig grej var att min kusin Hanna kom och tittade, med sin pojkvän (som jag inte hade träffat innan), och dessutom kom hans familj också på konserten! Kul överraskning :)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i den italienska boken jag lånade på stadsbiblioteket och sen sussa sött.

God natt!



Sir Duke

Lööördag

Idag gick jag upp 10 över 7. Eller okej. Jag var tvungen att snooza i 10 minuter till. Och sen sätta mig upp för att  fundera på om jag skulle kunna resa mig upp. Mot all förmodan kunde jag det.

Repade i Matteus idag. Det är lite nervöst inför imorgon måste jag säga. Men det blir nog bra.

Sen åkte jag och köpte skor! Ett par svarta tygskor och ett par vita ballerina. Mycket fina:)

Gick förbi donken vid sergels torg och hälsade på Annie som stod och jobbade. När jag hade gått så frågade de om hon ville sluta tidigare, så när jag var på centralen ringde hon och så bestämde vi oss för en fika på favoriten Bolero:) De har jättegoda smoothies... mums.
Vi pratade om lite allt möjligt. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här.

Ikväll ska jag träffa en kompis. Det ska bli kul!


Jag är glaad :D

hej igen!!

hejsanhoppsan vad lång tid det var sen jag bloggade...

Jag har ju inte ens skrivit någonting om klassresan till Göteborg, så jag beskriver den lite kort. Den var riktigt härlig och kul att få lyssna på så mycket musik och umgås med klassen, Peter och Annika.

Nu har vi varit lediga i 4 hela dagar. Jag och Sara har gjort klart vår dokumentär om Andalusien till spanskan. Den blir hur bra som helst. När vi satt och tittade på klippen på de små barnen i våra värdföräldrars släkt så fick vi tårar i ögonen. Jag vet redan nu vem jag ska gifta mig med haha. Han heter Dani och är typ 8 år.