bubble toes

sitter och lyssnar på en massa låtar av Jack Johnson.
han e så bra!:D
hade inte hört talas om mänskan och hittade en låt av honom i mitt iTunes-bibliotek (av någon anledning)
upptäckte att det var asbra o laddade ner en massa låtar

Idag var en lååång dag, även fast skolan inte var så lång.
Vi hade matte, mentorstid och sen slutade vi. Efter skolan gick jag o Frudden o badade lite. Sedan åkte vi in till stan och åt på Souperb i gallerian. Där finns jättegoda soppor!:D:D:D
Efter det åkte vi till Kristinebergs IP och var mentalt stöd till Miriam som skulle söka in till skolans fotbollslag. Det skulle också Sabina från konfan:D
jättekul o träffa henne igen, hon var lika glad o sprallig som då

nu ska jag fortsätta att prata med micaela på msn

första veckan slut

så har man klarat av en vecka på rudbeck. Känns rätt okej, har mkt bättre lärare nu känns det som...

I torsdags var första kören för terminen. Jag åkte hem till miriam och kom dit innan hon gjorde det (hon slutade sent). Pratade med miriams pappa ett tag innan miriam kom hem. Vi bestämde oss för att äta pizza. Efter ett tag kom också miriams/anjas kompis Marika som skulle börja i kören. Efter maten begav vi oss till St: mikaelskapellet där kören ska vara nu ett tag eftersom matteuskyrkan håller på o byggas om eller nåt.
 Det var kul att träffa alla igen:D Jag och Daniela var ensamma förstasopraner, men vi klarade det galant:P
Igår var första sånggrupp/ensemblespelslektionen. Det var jättekul o jag trivs mkt bra i min sånggrupp:) blev grattad på namnsdagen av micaela via sms:D
Efter skolan åkte jag och Frida hem till mig och åt middag med min pappa. Pappa försökte förklara en ordlek som vi först inte fattade ett skit av. Den går ut på att man ska säga en fråga/förklaring och sedan är svaret två ord som rimmar på varandra, typ:
omfångsrik människovän på fyra ben
svar: rund hund

Vi kollade på Grease, flummade och sedan kollade vi på Monster innan vi gick och lade oss.
På morgonen vaknade Frida före mig för ovanlighetens skull. Vi åt frukost och sedan gjorde vi små skattjakter till varandra. Jag och Frida gjorde värsta bra skattjakten till Vickan,men hon uppskattade den inte så mkt som vi hade hoppats på....
Nu har jag precis kommit hem från att ha följt med frida till Silverdals blomsterhandel där hennes mamma var. Snart ska jag måla en bänk... tycker om att måla:P de mjuka penseldragen är som terapi på nåt sätt....:P


jag har förresten fått en jättesnygg
munktröja och ett par vans:D:D:D


Yrvaken



Igår sjöng jag, Nattis och Niclas på den där folkfesten och det gick sådär. Som tur var tyckte arrangörerna att det var jättebra:) så nu är jag 200 kr rikare:D:D:D:D

Efter att ha sjungit åkte vi hem och jag badade med min chokladtvål från Lush:D
Sedan ringde jag frida o frågade om hon kunde komma hit, och det kunde hon:D
När frida kom åt vi middag och sen gick vi ner till videobutiken vid helenelunds centrum och hyrde "Elizabethtown" (Orlando Bloom är med i den) efter mycket velande.

85873-18


Favoritscenen i filmen(som vi såklart spolade tillbaka till tusen gånger) är när Orlando är påväg till sin pappas barnomshem(Elizabethtown) och har fått anvisningen att: DON'T MISS 60B(en avfart)
kolla in scenen
här
efter att han har åkt en bit till ser han en skylt där det står Elizabethtown. Han blir överlycklig och börjar skrika: "Elizabethtown! Elizabethtown! We're in!! Oh yeah, Ok"

hahahhahah, lite svårt att förklara allt det roliga såhär - så se filimen!!!!

Sen sov frida över:)(som det brukar bli när man har filmkväll)


Sitter här framför datan och klockan är kvart över elva, men jag är ändå ganska trött. Jag vill inte ens veta när vi gick och lade oss. Vi låg uppe och skrev en låt....eller två låtar...Vi började med att skriva en fin, bra låt. Sedan flummade vi lite och skrev upp en halv vers under rubriken "deleted verses" sen blev det värre. Det slutade med att vi gjorde den hemska låten längre än den "riktiga".

Åh herregud...

Kanske ska äta kräftor med Hanna, Rikard, Edgar och Agaton ikväll:D

JAG VILL HA EN iPOD-STRUMPA!!!
85873-19

2nd day of school

Igår sov jag över hos miriam för båda hade så tråkigt... vi gick iväg till affären för att hyra en film. På ICA-fanns värsta high-tech-automaten där man handlade med kort. Miriam tog fram sitt ICA-kort men vi hittade inte var giltighetstiden stod. JAHA! vad gör vi nu då?
Vi frågade ett par som stod bakom oss men de visste inte heller. Så vi skulle gå och ställa oss i kön när vi träffade miriams mosters man, som inte heller kunde hjälpa oss. Vi frågade de i kassan och till sist fick vi hjälp av en tjej (som miriam kände) hon hyrde filmen åt oss på 5 sekunder och sen var det klart!



Vi hyrde The Libertine, som Johnny Depp är med i

trodde den var bra. Trodde det var en bra Johnny Depp-film

USCH! det var bara snusk och snusk och snusk - vi hade glömt läsa på baksidan.
Där stod det nånting om en vulgär playboy och nåt ord som vi inte fattade som miriams mamma Eva fick förklara för oss. Fy vad pinsamt! (vi såg inte ens klart filmen)

Idag var andra dagen i Rudbeck.... eller "dag" och "dag", jag var där i en timme. Vi behövde bara skaffa ett datakonto och sen skulle jag byta språk från kinesiska till spanska.

Först gick jag till receptionen och dom sa att jag skulle gå till en viss studievägledare i korridor L.
Jag och Frudden gick till korridor L, hittade studievägledaren, men på hennes dörr fanns en lista över mentorsgrupper som hon var studievägledare för. Min mentorsgrupp stod inte på listan. Jag gick tillbaka till receptionen igen, frågade igen vem jag skulle gå till och de svarade: jahaaaa du går musikklass(vilket jag sa redan första gången), men då ska du gå till någon Carina eller Janne.

Så jag pallrade mig iväg till samma korridor och fick tag på Carina som sa: Nej, men ettorna har inte jag hand om utan då får du gå till PS-gruppen (whatever that is) som ligger mittemot biblioteket och prata med dom.
SUCK
j
ag gick dit, frågade en kille där - men hans schemaläggningsprogram på datorn krånglade så jag blev hänvisad till en annan i PS-gruppen. Han sa att det var en minimal chans att jag fick byta och frågade om jag kunde tänka mig att ha italienska. Jag sa att jag kunde tänka mig det, men allra allra allra helst vill jag ha spanska. Sen fixade han det på 3 sekunder, sa att jag hade jättemkt tur och gav mig ett nytt schema!!:D:D:D

ikväll ska jag på bio med Frida och Sandra, vi ska se John Tucker must die:D

Gymnasiet har börjat!

Jaha. Nu e man plötsligt gymnasielev också. Känns faktiskt kul!:D
Idag har vi fått otroligt mkt information.
Hoppas kunna ändra mitt språk från kinesiska till spanska....kinesiska  - vad ska jag med det till?

Hello China!

njaeee....får väl kanske bli i tvåan eller nåt:P

Vi har fått en skitsnygg gymnasiekalender me värsta snyggingen i bar överkropp på. Dessutom e d en massa rabattkuponger i kalendern, typ bikbok, adidas - skitbra!

Imorgon, fredag, blir jätteskön...:) det enda jag behöver göra e att vara på rudbeck kl. 11:00, hämta ut ett datakonto och sen är jag ledig:D



borde uppdatera lite här:

I måndags hade frida sitt lilla party (eller nåt:P) som var jätteroligt! Synd att inte mirre kunde koma (och emelie såklart:() De som var där var Sandra, Nattis, jag och frida. Vi åt jättegott och spelade singstar. Sedan ville jag inte åka hem när mamma ville skjutsa hem mig så jag sov över hos Frudden. Det var jättelänge sedan jag gjorde det!
Efter att ha följt Sandra och Nattis en bit på vägen så spöregnade det och jag o F satt o sjöng rent-låtar för fulla halsar på hennes trapp. Vi avslutade med en överdrivet wailad Amazing Grace innan vi gick in o bäddade.

Dagen därpå såg vi nya PotC-filmen med Adde.
Det går inte att finna ord för den filmen. Hatar vad som händer i slutet, MEN ÄLSKAR FILMEN!!!!

tio orsaker varför jag får hjärtklappning när jag tänker på filmen:
10. äcklig Davy Jones
9. för att Jack nästan blev uppäten av kannibaler
8. för att Kiera Knightley får kyssa både Jack Sparrow och Will Turner
7. För att jag är avis på henne
6. För att nästa film inte kommer ut förrän nästa sommar!
5. För att Orlando e heeet!
4. För att Captain Jack sparrow e heeeet!!
3. För att vad Elizabeth gjorde var jävligt korkat och elakt mot både Jack och Will
2. För att jag är förbannad på henne för det
1. För att SLUTET SUGER!!!!!!!!!!!! JACK KOM TILLBAKA!!!!!!!


Jag blev så arg och chockad när bion var slut att jag rev sönder popcornförpackningen utan att ens tänka på det. Jag, Frida och Adde planerar nu att hacka oss in på regissörens dator o typ sno handlingen för att kolla vad som händer!!
vi följde med adde till tåget och sen gick jag o frida hem till mig där vi låg och snackade tills vi somnade.

Nästa dag repade jag med Nattis och Niclas , det var skitkul:D (vickan fick följa med eftersom jag lovat att vara barnvakt till henne) Vi ska sjunga i övermorgon på en folkfest i Suseboparken i Väsby (mona sahlin ska vara där... vilken kändisfest va:P)
vi ska sjunga:
Hallelujah I just love him so
Himlen är oskyldigt blå
Sommarpsalm
Sommaren är kort (som jag ska kompa på gitarr)

borde träna in ackorden... och texten på låtarna...

Om jag hade pengar...

Här kommer ett litet nytt inslag i bloggen, som jag skulle vilija kalla Om jag hade pengar...

ok här e premiären. Om jag hade lika mkt cash som Lindsay, Paris o alla andra it-girlsen så skulle jag glida runt i L.A i denna outfit:
85873-1285873-685873-7

På kvällen skulle jag ju självklart vara bjuden på party hos nån snygging:



www.shopintuition.com - a girl can dream, can't she?

one more day of nothing....

Idag har jag inte gjort nån nytta alls, förutom att hjälpa mamma flytta studsmattan när hon skulle klippa gräsmattan.
Har sett på tv, snackat me folk på msn.
Sandra o jag försökte bestämma nåt vi skulle göra - men kom inte fram till nåt:P
och så har jag och Adde och Frida gjort upp planer för att se PotC
CAN'T WAIT ANY LONGER!!

Imorgon ska Frida ha en liten get together för tjejerna... lär bli kul:D
har verkligen saknat att bara kunna flumma loss sådär som vi brukar;)
fick mejl från emmy sent igår och vår gospel-låt "When we believe" har tydligen blivit omtyckt hos hennes värdföräldrar därborta i Kentucky:D

Mamma o vickan gör pizza därnere i köket. Observera GÖR pizza, inte värmer, inte hämtar:D

kommer inte på nåt mer att skriva

bye bye!

I'm in love with this song...

Hurricane Gilbert

Har nån hört nåt om hurricane?
Det var år sen vi var små
Du sköts i bitar, jag kanske gled emellan

Har någon sett till hurricane?
Jag vill känna pulsen från stan igen
jag har varit nere på gatan
och letat efter hurricane
Visst känns det fint att va vid liv, en dag till
visst känns det fint nu, hurricane?
Oh hurricane, nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig
alla talar om dig, hurricane...
Oh hurricane...

En dag försvann fru hurricane
lämna ett hål och båda barnen
jag tror du grät och sa
först skratten, sen dom där tårarna...

Har något sett till hurricane?
du har betalat din skuld för att klara dig
och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en hurricane?
Oh hurricane, visst känns det fint att va vid liv, en dag till
visst känns det fint nu, hurricane?
Oh hurricane nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig
alla talar om dig, hurricane...
Oh hurricane...

Vad skönt att veta, min vän
När du tappar förståndet
Du inser snart igen,
att det inte är första gången

Hon var väl kärleken...
Han var i mitten av en hurricane...

Och vem tror på evig kärlek
Ja, vem tror på den nu?

Hur kan dom tro på evig kärlek
Hur kan dom tro på den nu?
hurricane

I mitten av en hurricane

En dag till


I miss my frudd!

Gymnasiet kryper närmare och närmare nu..
Vet inte om jag ska längta eller frukta
Det kommer liksom inte bli som förr och det slog mig inte förrän nu hur mycket mina kompisar kommer att spridas ut - som en atombomb. SPLASH!

Nathalie ska börja på Skärholmen.
Mirre ska börja på Kungsholmen
Emelie är redan i USA, har inte hört ett ord från henne.
Som tur är, har jag ju iallafall Sandra och min lilla Frudd kvar som ska på Rudbeck!
:)

Jag saknar min frudd! Jag får kompis-abstinens av all semester!
Hon e på landet nu.....köm hem!

har också sms:at med Lisela! Jag har saknat henne så mkt!:D
Hade nästan glömt allt kul vi hade på Gran Canaria...hoppas det kan göras om nån gång:P

Ska antagligen träffa Adde någon gång de närmaste dagarna:)

Jag snackade med Ricardo igår. Han är rätt rolig att prata med, men ibland lite tjatig. Igår ville han att jag skulle skicka någon mer bild, jag ljög och sa att jag inte hade några bilder på den här datorn:P
sen ville han köra webcam, men jag tackade nej - jag sa att min var trasig.
det trodde han inte på:P

nytt meddelande till alla håkanister out there:
Håkan spelar den 1/9 på Grönan!
Håkan
I can´t be there...:( ska tydligen till Flen med rudbeck då....
men vem vet - det kanske blir kul det med.
Musik är ju ändå det jag brinner f ör.

time flies...

Jaha.
Nu har spanjorerna åkt.
that sucks

och snart börjar skolan igen....
med en massa nytt... är inte säker på om jag verkligen orkar ta in allt...

Och egentligen borde jag packa nu. Ska till Gotska sandön imorgon.

vad jag älskar att gnälla!

ok, nu ska vi se det från den ljusa sidan:

Tiden när Sami, Jorgito och Micaela var här var superkul!
Vi åkte in till stan och jag och micaela hamnade mitt i Pridefestivalen. En transvestit började dansa för oss så Micaela bara: SPRIIIIIING!!!!!!!!!!!
haha gud vad vi skrattade
Vi pratade med micaelas msn-kompis Ricardo och jag lärde honom lite svenska. Vi sa att söt tjej betydde cykelpump.

Han bara: entonces tu eres cykelpump!
(då är du cykelpump)

oj oj oj vad roligt vi hade:D

På kvällen körde vi anden i glaset, hela bunten kusiner, förutom Vickan.
han kunde inte så mkt, men han kunde mitt födelsedatum.. om det nu var en han.

Sedan stannade alla kvar i mitt rum och det var ingen som tänkte på att gå o sova, trots att klockan var sådär 1 halv 2 på natten:P Det var helt tyst eftersom alla satt och läste FRIDA-tidningar. Det måste ha sett skitkul ut. Sedan började vi prata och fortfarande var det ingen som ville gå o lägga sig.
Det slutade med Jorgito och Sami kom insläpandes med deras madrasser. klockan var 4 när vi släckte lampan. Martin sov i Micaelas säng och jag och micaela fick sova skavfötters. Fem pers i mitt lilla pluttrum! Man kunde nästan inte gå därinne, fanns ingen golvyta kvar!

Dagen därpå var vi och såg Wild Safari på Cosmonova. Den var bra, men man blev lite illamående.
På kvällen badade vi bastu och hyrde Saw 2, som micaela självklart inte ville kolla på. Det blev jag och grabsen, som det brukar bli när det är skräckfilm.

Nästa dag åkte vi till Grönan och hade skoj! Vi träffade en väldigt flirtig chokladhjulskille vid namn Hugo. Jag vill inte ens veta hur mycket pengar vi la på det där jäkla hjulet! Självklart vann vi ingenting...
Försökte övertala micaela att åka stora bergochdalbanan och katapulten med mig utan framgång...
nästa år, kära kusin, nästa år!

Idag har vi lämnat av dom vid hotel hilton, snyft
men vi lär ju höras på msn iaf.
och om inte hela familjen åker ned till er i vinter, så ska banne mig jag och pappa hälsa på!!!!!
and THAT'S a promise!

Jag fick sitta en stund på pappas jobb på Sveavägen efter att vi lämnat av spanjorerna. Läste ett nummer av tidningen CHILI(som görs på pappas jobb) och sedan åt jag min lunch och pappa sin middag kl 6 på Café 60, precis nedanför pappas kontor.
mums!
jag åt världens godaste wrap med fetaost

Jag ska se PotC snart me frudden, JAG LÄNGTAR!!!!!!!!!!

:D

hejdå