I do like Thursdays

Idag är det torsdag och dagen började med dubbelpass i engelska, vilket jag älskar:D Vi fick ca 30 minuter på oss att göra de sista förberedelserna innan vi skulle redovisa vårt låtprojekt. Det går ut på att man väljer en låt, analyserar texten, hittar symboler och berättar lite om artisten/bandet. Jag och Frida panik-brainstormade i tisdags (då hade vi ännu inte valt låt!) Vi bestämde oss för "I don't like mondays" med The Boomtown Rats. På onsdagen utnyttjade vårat 2-timmarshål (spanskan blev inställd) till att göra research, skriva texten och öva på presentionen muntligt. Idag var vi mycket väl förberedda och vi kunde rabbla det vi skulle säga utantill. Kändes väldigt skönt måste jag säga att inte ha den där hemska nervös-känslan inför en muntlig presentation. Till slut blev det vår tur att redovisa och det gick som på räls om jag får säga det själv:) Är väldigt stolt och nu älskar jag låten ännu mer än jag gjorde förut!

På körrepet idag i skolan gick det väl bra.. fast lite mindre bra till en början med oss tjejer i ettan så vi stannade kvar ett tag efteråt och övade igenom Stig in, Lucia, stig in en extra gång.

Nu har jag precis ätit sushi och ska alldeles strax dra iväg till kören. Där sjunger vi en klassisk låt som är lite skum men otroligt rolig att sjunga. Den heter "This little Babe" och det var den allra första låten jag sjöng med Matteus-kören. Vi sjöng också den på vår konsert i London och nu ska vi sjunga den igen på julkonserten. Jag älskar att sjunga jullåtar:)

v. 47

Veckans låt: "Hemma" ur Kristina från Duvemåla
Veckans planer:  Ta farväl av farfar:(
Veckans vill ha: vet inte
Veckans drog: mandariner
Veckans dricka: blönk
Veckans mat: varma mackor typ
Veckans köp: Svart ballongkjol
Veckans kärlek: Till Micaela, till Miriam och till Nattis för att ni finns där!!
Veckans mående: över lag, skit
Veckans Yes!: De flesta skoluppgifter klara...
Veckans Neeej!: Att Wira-julmarknaden krockar med julkonserter:(
Veckans skämt: -
Veckans finaste:  Viktorias pärlplatte-hjärtan till farfar:)
Veckans fulaste: Ost och "nåt äckligt"-pajen på Karlstad sjukhus.
Veckans tråkigaste: Att jag fick träffa mina kusiner under så tråkiga omständigheter.
Veckans roligaste: Helgplanerna med Nathalie:D
Veckans citat:  kommer inte på något just nu.
Veckans bästa: Konversationen med Micaela som fick mig att må mkt bättre:)<3
Veckans sämsta: Att det är så jäkla kallt!
Veckans betyg: 1/5

tårar

Att vara ledsen när någon snart ska dö är väl knappast onaturligt
och ändå kan du inte förstå det
Jag vet inte om du själv gått igenom det här
för du verkar inte veta hur jobbigt det faktiskt är
Det sista man behöver är någon som beskyller en för att vara taskig
Det är taskigt
Vänner ska stötta varandra när det är svårt
Inte göra saken värre
Jag har sagt att jag inte vill bråka och jag har tagit steget och sagt att jag vill vara vänner igen
Jag ringde dig för jag tänkte att om du hörde gråten i telefonluren skulle det kanske gå upp för dig
men nej
Du är bara helt likgiltig: jaha
Jag tänker inte ödsla mer tankekraft på att vara ledsen över det du sagt till mig
Jag tänker ägna den tankekraften åt någon som betyder otroligt mycket men som jag inte får ha kvar länge till





Farfar

Har precis pratat med farfar i telefon. Han är helt olik sig och ibland förstod man inte alls vad han sa. Jag satt och spelade gitarr när mamma kom upp med telefonen. Hon höll den vid gitarren så farfar skulle höra när jag spelade Blackbird. Han lät glad.
De har sagt att han kanske inte har många dagar kvar....dagar. Från början var det tal om år och nu dagar.

onsdag

Jag har fått ett "solo":D jag ska sjunga i en dubbel-kvartett. En låt som heter "Falling grace". Den är väldigt flummig och handlar om snö som faller - eller nåt...:P Den är lugn och lite "flytande" eller vad man ska säga. Frida fick också ett, vi är 2 av 3 ettor som fick solon på julkonserten:D

Idag hade vi mittkursprov i spanska. Ibland undrar jag var vår spanskalärare tänker med. Eller om hon överhuvudtaget tänker. Vi började med hörförståelse A-delen klockan 12:40 och höll på till ca 13:00. Sedan (av anledning som jag inte fattade) skulle vi ha rast i en halvtimme för att sedan göra del B. Vilket betydde att man kunde gå och prata med folk och få reda på av varandra de rätta svaren. (Egentligen får man inte prata under sådana här prov). Så när vi kom tillbaka och satte oss i salen fick vi tillbaka båda delarna, så man fick en liten extra chans. Del B var inte så svår. Läsförståelsedelen var inte heller svår. Det enda som var lite lurigt var A-delen när en kille pratade väldigt snabbt.

Vi hade också referatprov på svenskan. Jag tror att det gick bra... Efter provet fick vi tillbaka filmuppgiften till Troja och provet på antiken. Provet gick bra, VG och filmuppgiften gick ännu lite bättre, VG+:) Men det var många som var missnöjda med provet och hon rättar lite konstigt alltså. När mer än halva klassen inte känner sig rättvist bedömda säger det något om läraren...

Efter spanskaprovet åkte jag hem och slappade framför TV:n med en väldigt försenad lunch:P Jag vet inte varför jag alltid kollar på Las Vegas. Jag gillar inte ens det. :P

Nu ska jag fortsätta lyssna på Kristina från Duvemåla:)


Att åka eller att inte åka.. det är frågan

Innan första lektionen idag var vi några som diskuterade att åka på high school year i USA. Då ifrågasatte jag verkligen mitt beslut om att inte åka nästa år. Jag tänker nu göra en liten lista för och emot.



FÖR
1. Eftersom ingenting påverkar ens framtida studier kan man välja vilka kurser man vill utöver de obligatoriska.
2. Man växer som person, blir mer utåtriktad.
3. Självklart blir man bättre på engelska!
4. Nya kompisar!
5. Man får uppleva en helt annan kultur.
6. Om man åker efter gymnasiet kan man inte gå high school.

EMOT
1. Eventuell hemlängtan
2. Tänk om man inte hamnar i någon bra familj.
3. Man får skiljas från klassen och se dem ta studenten ett år före en själv.
4. Man kan ju åka efter gymnasiet också.

bläääääää jag är jätteosäker!!! Samtidigt som jag verkligen vill åka så vill jag inte "missa" allt som  händer hemma o alla kompisar. Jag tyckte 2 veckor var mycket på konfa-lägret. Jag får ta ett snack med Emmy om det här.... Nu börjar jag tänka för mycket. Kanske ska man ta ett annat land än USA. Jag har varit inne på EF's hemsida säkert 100 gånger. KAN INTE BESTÄMMA MIG!!


v.46

Veckans låt: "Nej" - Kristina från Duvemåla
Veckans planer: Hitta mössa och väska. Hittade inte det sistnämnda. Bio med Frida.
Veckans vill ha: väska!!!!!!
Veckans drog: mandariner
Veckans dricka: Loka hallon
Veckans mat: burger king, torkad kiwi och en smoothie, toast, bulgur med halloumi, varma mackor
Veckans köp: 4 rosa plektrum:D
Veckans kärlek: Till alla mina kompisar!!
Veckans mående: upp och ner
Veckans Yes!: Matteprovet flyttat igen!
Veckans Neeej!: ingen mer samhällskunskap...
Veckans skämt: Jag och pappa angående skolfoto: om man är skolfotograf kan man ju sitta och redigera lite som man vill, göra så att alla blir jättefula moahahah
Veckans finaste: Requiem av Fauré
Veckans fulaste:
Spleak!
Veckans tråkigaste: Min pappas skämt, som alltid
Veckans roligaste: När Harry (nymfparakit) sitter på ens axel och stirrar nyfiket på en. Plötsligt börjar han nafsa i ens mungipa och nypa en i ögonlocket haha, aj löööv him!^^
Veckans citat:  "Cecilia Ebeling i tunnan!" - jag
Veckans bästa: William Sledd! varför är bögar alltid sötare? Han är min nya idol:D
Veckans sämsta: Att jag var hemma på fredagen pga mensvärk på morgonen och allmän trötthet och illamående. ibland hatar jag att vara tjej!!!
Veckans betyg: 4/5 - väldigt händelserik och rolig:) ett minus för det var veckan med stort V

konsert:)

Idag har jag haft konsert med ungdomskören och diskantkören i Matteus. Det var väldigt roligt och väldigt fint:)
Imorgon är den första måndagen i period 2.
Jag lyssnar på "Nej" ur Kristina från Duvemåla - den är väldigt bra!!!!
Beställde en ballongkjol från HM idag:D:D:D

Requiem

Har precis kommit hem från körrep. Det började 9 imorse....gäsp gäsp. Det var faktiskt näst intill fysiskt omöjligt att komma upp. Jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Borde ha gått och lagt mig mycket tidigare igår, men jag drog ut på tiden eftersom jag och Micaela hade en lång konversation om farfar, vår barndom och släkten överhuvudtaget.
För er som inte vet så är min farfar sjuk, och han har inte blivit bättre. De väntar fortfarande på besked när och om han ska opereras. Min faster ringde igår och berättade att hon kanske flyger hem till Sverige över jul ifall han finns kvar då. När hon sa det blev jag verkligen ställd mot väggen. Jag hade ju tänkt på att farfar är sjuk och ganska gammal, men aldrig på att han kanske skulle försvinna. Fick en klump i halsen idag på körrepet (vi sjunger ett requiem=dödsmässa).

Idag ska jag och min lillasyster antagligen se "Förortsungar" i Kista (andra gången för mig), vi kanske också ska åka till någon väskaffär i Rotebro som mamma kände till. Men nu ska jag ta och sammanfatta Idol igårkväll på
In Deep Shit. 

ha det bra
/Lovisa

Volver

Idag har jag varit och sett Volver (eller Att Återvända som den heter på svenska). Den var faktiskt bättre än vad jag trodde. Penelope Cruz är verkligen en duktig skådis! Den var sorglig, rolig, dramatisk och spännande.

Jag hittade äntligen min röda oversize-mössa. Den fanns på HM för 59:50:) Ett mkt bra köp! På shoppingturen igår i stan hittade jag ingen väska:( men jag lade pengarna på en zebramönstrad nagelfil på kicks, 4 rosa plektrum, mössan, torkad kiwi från hötorgshallarna och en hallonsmoothie. Jag älskar verkligen att gå runt i Hötorgshallarna, där de har torkat frukt och godis. Så kul och gott att gå runt där och smaka på allting. Det är väl lite dyrare än vanligt godis, men mycket roligare och godare (tycker jag)

Period 2 börjar imorgon och första lektionen är engelska. Ska bli roligt faktiskt, jag har saknat engelskan. På den senaste tiden har jag börjat prata mer och mer svengelska och det måste stoppas!!!
Idag hade vi för övrigt muntligt referat i svenska och samhällskunskapsprov på begrepp. Det gick väl bra tror jag... Referatet gick ganska bra iallafall, jag hamnade i en bra grupp:)





dissapointment day

Idag är det söndag och jag och Frida ägnade största delen av dagen till att gå runt i Kista. Vi åt först lunch på Spanjoren.. nachos mums! Sedan gick vi på jakt efter kläder till Frida och väska till mig. Frida hittade massa saker, men jag hittade ingen väska:(
vill ha en snygg, brun, stor, praktisk
ska det vara så svårt att hitta?

Sedan såg vi på bio. Kan komma på mycket bättre sätt att spendera 90 kr på. Vi såg "Borat". Det var en besvikelse. Hade hört så mycket bra om den, men det var verkligen humor på låg nivå. En recension kommer snart på
in deep shit

Ja... den här dagen kunde varit mycket bättre... men men imorgon är det dans:)
och på tisdag är vi lediga:D

Röd oversize-mössa efterlyses!

Rödluvan

Jag vill ha en röd oversizemössa! Hittar ingen alls, bara vita på H&M. Fan också. Någon som har sett någon någonstans?

sunday morning

Nu är det söndag igen... inge mer sovmorgon...
jag kan iallafall trösta mig med att jag är ledig på tisdag:D

Idag vaknade jag 9 och kunde inte somna om så jag gick ner o kollade på TV - Lizzie McGuire
Hilary Duff har verkligen förändrats!
 Då och nu

Idag kanske jag och Frudden ska gå och se Borat i Kista. Jag skulle verkligen behöva köpa en väska!
            

regnig lördag

Det är väldigt regnigt just nu. Jobbigt
Kallt är det också
brrrr

jag har precis kommit hem från min lillasysters hanbollsmatch. De har inte så mycket matchvana och det andra laget var väldigt bra så de förlorade med 8-2. Men de kämpade tappert:)


Sony Ericsson Z610i


Åh vad avundsjuk jag är just nu! Mamma har fått en ny mobiltelefon från jobbet och den är helt underbar!
Förutom att den är sjukt snygg så finns det en massa roliga saker i den, ett program som heter Face Warp till exempel. Man tar kort på sig själv och sedan får man se en massa roliga förvrängningar av sitt ansikte. Som lustiga huset, fast i mobben:)
så nu när mamma har bestämt sig för att studiebidraget ska gå till mitt konto kanske jag kan köpa denna!
(min nuvarande mobil är för tillfället paj)
Tänkte köpa den från 3, men har hört folk säga att det är dåligt, någon som är mer insatt som kan säga något?


IN DEEP SHIT!!

Ni MÅSTE kolla in In deep shit, ni bara måste det!
Det är en ORDER!
uppfattat?

Efter lovet-veckan

Lovet bleknade sakta bort och in klampade en vecka full av skola och krav.
Fast det var ju roligt också att komma tillbaka till kompisarna.
På måndagen kom dagen och sen gick den. Då gick jag också.
hem till frida

(med frida såklart)

guuud vad jag är flummig..:P

iallafall: vi var hos frida och hade kul tills det var dags att åka in till stan och dansa hip hop. Det var jättekul, fast jag mådde illa när jag kom dit så jag tänkte först bara kolla på. Men efter ett glas vatten mådde jag bättre. ÅH vad härlig dans vi gör!! Jag känner verkligen att min inlärningsförmåga och koordination har förbättrats enormt det senaste året. :D

På tisdagen kom jag till skolan 8 i tron om att vår mattelärare var frisk och att vi skulle ha prov. Icke sa nicke, han var sjuk och något prov var det tydligen inte. NÄHE. Hade kunnat ha en sovmorgon där (vi hade dessutom dubbeltimme) Efter mattelektionen har vi hål, och det blev nu 2 timmar längre så jag och Frida stack till Sollentuna Centrum och åt på Balders Bröd. Sedan hämtade jag ut mitt ID på banken och Frida köpte vantar. Vi han till och med med lite svenskaplugg också innan vi tog bussen tillbaka.
I skolan igen skulle vi egentligen ha mentorstid. Men det fanns inget att säga tyckte de, så vi fick bara våra scheman för period 2 och sen var vi lediga. Efter mentorstiden är det lunch.
Jag och Frida köpte varsin smörgås och satte oss i vår mysiga musik-korridor i väntan på bättre tider. Bättre tiderna kom när Viktor kom ut och bjöd på chokladkaka (den andra mentorsgruppen hade fixat till värsta lyxlunchen med massa gott)
mmmm den var god

Sedan kom den enda lektionen vi hade den dagen. Kör.
Vi sjöng, Annika blev irriterad och Simon spelade en låt.

Jag och Frida åkte hem till Sandra och hade Idol-maraton eftersom Frida missat de 2 senaste avsnitten när hon var på Gran Canaria (som det för övrigt bara är 49 dagar kvar till för mig:D)
Sedan gick Frida och jag hem till henne och kollade på tv och Ugly Betty. Jag älskar den serien:D Det hände väldans mycket i premiäravsnittet. En chipsskål åkte fram på soffbordet. So much for my healthy life tänkte jag med ett leende och moffade i mig.
ajabaja

Sedan fick jag skjuts hem av pappa och gick och lade mig.

Igår, torsdag, hade jag två lektioner och sedan mådde jag illa och var så trött så jag gick hem innan spanskan. Frida hade gått hem redan efter svenskaprovet så jag hälsade på henne och vi lagade gulaschsoppa till lunch.... mmmmm va gott:D:D sedan kollade vi på Bounce Live-DVD:n och konstaterade hur ÄCKLIGT duktiga de är! och hur sjukt söt Benke är....<3:P Vi pausade såklart när vi syntes i bild. En väldigt snygg närbild på mig när jag knäpper med fingrarna och ser ut som att det luktar äckligt och där frida ser drömmande upp mot scenen. Ååh vilka härliga minnen:D
snart är det dags att se dem igen.... Gökboet den 12 december, jag längtar:D
Efter det blev vi inspirerade till att göra en egen koreografi men båda var väldigt trötta och det blev inget med det. Inte heller lyckades vi skriva en låt. SHIT!

Jag åkte hem typ vid halv 4 för att hinna duscha innan vi skulle iväg på middag hos Hanna och Rikard. Där var det jättemysigt (som alltid) och Rikard hade tydligen varit och fotat på 50 cent-konserten. Vi fick en väldigt god middag och en underbar hemgjord glass som smakade äpple.
MUMS!

jag vill ha en glassmaskin NU!
(eller i julklapp åtminstone)

Sedan åkte vi hem och jag läste fridas blogginlägg om cooler. Även om det inte är min hund och jag träffar honom inte varje dag så har jag känt honom i snart 6 år och jag blev ledsen:( Samtidigt lyssnade jag på Nobody Knows och då kunde jag inte hindra tårarna från att komma. Jag storbölade, men försökte hålla mig lite tyst eftersom mina syskon låg och sov.

  Idag har jag gått i skolan, och jag måste säga att våran spanskalärare är bitvis puckad.
Hon kommer fram till mig och ger mig en sammanfattning av filmen Volver som de andra i gruppen förutom Frida och jag (säkert fler) såg igårkväll.
C:"har du sett Volver?"
L: "Nej, jag kunde inte igår men jag och Frida tänkte se den någon gång"
C: "Någon gång? Vi ska ju diskutera den imorgon!"

HALLÅ!!! Hon kan ju inte kräva att alla ska kunna se den på fritiden! Filmen visades på kvällen, 18:30 och vi behövde betala! Jag tycker det är fel att hålla en diskussion dagen efter och bli irriterad på en elev som inte kunde just den dagen. 
VI HAR EGNA LIV HALLÅ!!!



Efter skolan åkte Frida och jag hem till mig och lagade gulaschsoppa igen:) yummie! Vi satte oss framför datorerna och började på vår nya blogg. Det är som en tidning på nätet
indeepshit.blogg.se
 go check it out!

Sedan var det kör i Matteuskyrkan och idag var det min tur att få en halvtimme med sångpedagogen. Det var väldigt roligt och hon sa att min skarv neråt var den bästa hon hört:D känns otroligt bra när det kommer från en erfaren sångpedagog
jag ska jobba med att slappna av käken och att andas mer med magen
inget nytt alltså

IDAG ÅT JAG ÅRETS FÖRSTA LUSSEBULLE!! Det var tillsammans med Elisabet och Miriam på väg till kören. Mums!
 efter kören fick jag skjuts av Elisabet hem och nu sitter jag här. Ska ta och göra spanskauppgifter snart, men jag kände att jag hade mycket att uppdatera.

hejdå!

ge mig

Blev lite inspirerad av Julias inlägg om parfym, därför tar jag nu tillfället i akt och berättar om en underbar parfym.
Jag är absolut inget stort fan av Britney Spears på något sätt, men det här har hon gjort bra!
85873-44
In control curious luktar fantastiskt gott!
Kicks hemsida står det att den har inslag av crème brulée, vanilj och sandelträ.
Snygg och rolig flaska har den också, lite retro:D


Halloween-krönika

Så har det varit Halloween också. Firade inte det något speciellt förutom att klä ut Vickan till hennes Halloween-disco på skolan förra veckan och se "Monster House" med henne nu på lovet.
Det verkar som att det finns två sidor av åsikter när det gäller halloween:

1. Folk som är emot hela bus-eller-godisgrejen och tycker att vi härmar USA för mycket.  Vill gå tillbaka till "alla helgona-rötterna"
2. Folk som tycker att Halloween är kul (med utklädning och bus eller godis)

Själv tycker jag att i detta, många gånger, gråa mörka trista land, behöver folk ljuspunkter. De ljuspunkter vi har i höst- och vintermörkret är halloween, lucia och jul - och vi behöver dem verkligen! Något att se fram emot när man sitter och bläddrar i sin kalender. Bläddrar igenom alla samhällsunskapsprov och svenskaredovisningar och hittar roliga saker som man räknar ner till. Utan dessa högtider skulle jag och säkert många andra bli lite sådär smådeprimerade. Därför tycker jag att det är bra med Halloween om det får människor att ha kul och att må bra.

Jag tycker absolut inte att vi ska glömma vår svenska allelgona-tradition! Den ska vi också ta vara på. Gå till kyrkogården och kyrkan och tänk lite extra på om du har några avlidna anhöriga.
Ägna dem en tanke, absolut.
Gräva ner oss i sorg, nej. 

Och det här med utklädning: självklart ska utklädningen på Halloween vara läskig! Inte som många gånger i USA, att man klär ut sig till vadsomhelst. Hallå, ska det vara Halloween ska det vara Halloween inte vilken maskerad som helst! Framför allt är det ju roligare att klä sig så läskigt som möjligt. Det sämsta exemplet på utklädning tycker jag
Lindsay och Paris står för. Är trött på sådana smaklösa outfits. Hollywoods coolaste utklädning har ju helt klart Christina Aguilera och hennes Jordan!

Vi ska inte sträva efter att bli USA men vi har också saker att lära därifrån som till exempel att vara mer positiva, mer sociala, gladare och mer öppna mot människor. Det är ju en hemsk fördom att svenskar bara har ett ansikte och är tråkigt likgiltiga, men ibland kan jag hålla med om det!
Som när jag var i Åre med familjen och en annan familj och vi skulle gå ner i en snögrotta. Den glada sonen i den andra familjen skämtade lite och försökte prata med instruktören - en typisk inåtvänd jämtlandsgubbe. Han rörde inte en min. Lika sur som förut och verkade ha förlorat humorn helt. Vad är det med sådana människor egentligen? Jag har absolut ingenting emot tystlåtna människor, men människor som saknar förmåga att kommunicera med andra och människor med en sådan kall attityd mot folk klarar jag inte av!

Släpp loss, Sverige!



Life is a Cabaret

Så var det torsdag och det är mindre än halva höstlovet kvar.
och jag har inte pluggat något alls

Idag är jag skittrött verkligen, kom hem halv 2 igår efter Cabaret.
Gårdagen måste ha varit den mest händelserika dagen på lovet.

10:30 - Vakna! Fixade en önskelista där alla i familjen skriver vad de vill ha i julklapp.
Frukost och sedan boka biljetter för mig och syrran till "Monster House"

12:40 - till Kista med syrran, där träffade vi mamma som gav oss biopengar och åt lunch med oss på McDonald's.

13:40 - "Monster House" på filmstaden Kista. Att datoranimerade filmer från 11 år kan vara så läskiga! Den var ganska bra faktiskt, iallafall mysigt att gå på bio med Vickan:)

15:25 - Bio slut. Skynda till bussen hem och sedan duscha och fräscha till sig.

16:40 - Gick iväg till Helenelunds station för att åka tåg med Sandra in till stan. Vilken snöstorm! När jag kom fram till stationen var jag dyblöt och allt bara rann. Sandra sms:ade och sa att hennes buss var försenad så det tåget vi bestämde kunde vi inte ta. Vi som till och med tänkte på att det kanske skulle bli kaos så vi tog ett tidigare tåg än nödvändigt.
Nästa tåg var 10 min försenat och mellan Solna och Karlberg stannade det och stod där i minst 20 minuter. Jag bad till Gud: snälla snälla om du finns, gör så att tåget börjar gå!!!! Jag har betalat 700 spänn för biljetten!!!
Till slut började tåget gå och jag och Sandra hittade varandra på centralen. Vi gick till busshållplatsen för att ta 47:an till Gröna Lund, men en kille kom och sa att alla bussar var försenade eller inställda. Det var inte mkt att göra, vi traskade från centralen till Gröna Lund.

19:00 - Där hade Nattis stått och väntat jättelänge, stackarn. Som tur var fick vi komma in ändå fast vi var försenade - vissa gäster var mer försenade än oss.
Vi var jättenära på att få bord precis vid catwalken - men vi fick ändå bra platser. Vi fick menyerna och jag bestämde mig för:
Förrätt:
Rödbetor och chevre med honung, rostade pinjekärnor och ruccola
Varmrätt:
Rosastekt hjortytterfilé med ragu på svart trumpetsvamp, kantareller, smålök och rotfrukter serveras med potatis- och svartrotsgratäng.

mmm.....:D det var den godaste middagen jag någonsin ätit - just för att vi hade förtjänat den:D

20:30 - Nu skulle det egentligen börja men en gubbe kom fram och sa att det fanns gäster som fortfarande var på väg så vi fick vänta en halvtimme på dem.

21:00 - ÄNTLIGEN:D:D:D: Nu började det:D:D:D  Det var jättejättejättebra och jag o Nattis sjöng med i typ allting. Så när låten "Two ladies" kom sjöng vi med och fick lite konstiga blickar från folk....:P
(hela cabaret är ju snuskig och den låten är nog värst av alla:P)

Dididididiii - Two ladies
dididididiii - Two ladies
didididdii -
and I'm the only man , YAH!!
didididii - They like it
dididididii - I like it....

jag vill inte säga för mkt, men i mitten av låten tar de fram ett lakan och ställer sig bakom så man bara ser skuggorna. De är på picnic och har en baguette...... jag tror ni fattar
Förra gången satt jag och Nattis på barplats och vid ett tillfälle var konfrencieren precis bredvid oss, o gjorde lite skumma rörelser
Lovisa: NATTIS! VAD HÅLLER HAN PÅ MED?!
Nattis: Han vevar upp en grammofon
Lovisa: Jaha....

Nu såg vi ju grammofonen när han vevade upp den men vi kunde ändå inte hålla oss för skratt. Det märkte Peter och kollade mot vårt bord vilket gjorde att jag började skratta ännu mer.

Vi hade en väldigt snäll o gullig servitör som bjöd på teet :)

När föreställningen var slut kom vi överens om att ta en taxi hem - bussar och tåg var upp till 90 minuter försenade eller inställda. Så vi försökte ringa alla taxibolag, men inget fanns. Så vi gick till tv-huset i hopp om att det skulle finnas fler taxibilar där. Icke sa Nicke. Vi gick ännu längre tills vi var mittemot Dramatiska Institutet och där fick vi ett nummer av pappa som skulle vara bättre än de andra. Det var det också. Efter typ 15 minuter kom himmelriket i form av en taxi. Ord kan inte beskriva känslan vi kände när vi satte oss. Till slut kom jag hem halv 2 och gick direkt och lade mig. Jag vet, jag vet, man ska alltid sminka av sig men det sket jag i ....
sedan vaknade jag halv 11, gick upp och åt frukost och nu sitter jag här....