very nice saturday

Igår hade jag tjejmiddag här och det var väldigt roligt:) Efter att alla hade gått tog jag och miriam det resterande godiset och kollade på lite mer än halva Rent. Vi hann inte se klart. Miriam sov över och vi vaknade kl 11:30. Då gick vi ut till altanen och lade oss på två liggunderlag och spelade gitarr och åt godis, innan miriam gjorde frukost:P (macka, vindruvor, avocado - mums!)
Vi gjorde en ny låt om en stackars Beata. Den blev väldigt bra.
Vi var ute i solen från 11:30 - 17:30! :D
Hennes födelsedagspresent till mig var en "hemlig dag" som ska infalla den 15:e april:D:D:D jag undrar jag vad hon ska hitta på..
Sen åkte hon hem, och jag tittade på Rent. Grät, som vanligt, när Angel dog:'(
Nu ska jag alldeles straxt duscha.

bye

födelsedag

Så var man 17. Har kommit på att jag tycker om alla uttryck med 17 i sig. Sjutton gubbar!!! Men för sjutton!!

Igår väcktes jag av en sjungades familj som kom med en macka med ett ljus på och en massa paket:D det var härligt:D På morgonen fick jag:
 - en UCLA-tröja
- hårsnoddar, örhängen och halsband av lillasyster<3:)
- ett blått linne
- 500 kr
- 500 kr presentkort på HM
- och kanske det bästa: noter på Kristina Från Duvemåla och Chess!!!:D:D:D:D:D:D<3<3<3<3

Fick skjuts till skolan och började men naturkunskapsprov. Kanske inte det roligaste att göra på sin födelsedag, men sånt är livet. Det gick nog bra tror jag. Efter naturkunskapen såg jag en mkt fin lapp på skåpet:D gjord av Frida. Gulligt!!! Lite människor från både 1:an och 2:an som satt på bänken började sjunga för mig också:) tack!
På kören fick vi en ny låt och klassen sjöng:) Jag vet inte varför, men det är alltid lite konstigt att sitta ner när folk står upp och sjunger. Dessutom känns det så fel att inte applådera i slutet, men om man gör det så kanske det tolkas som att man applåderade åt sig själv:P vilka födelsedags-dilemman....
Frida följde med hem och tanken var att hon skulle få vara med och äta tårta med de andra gästerna, men hon var tvungen att åka hem:( Vi hann iallafall spela lite piano. Först kom pappa hem med Edgar, de hade åkt buss bara de två. Edgar är så söt:D han hjälpte till att göra tårtan:) Sedan kom Hanna och Agaton och till sist Rikard. Min gudmor Ann och hennes man Mikael kom också. Vi åt köttfärspaj och sedan tårta:) fick jättefina tårtljus från
Sprall. Rikard tog några bilder på mig och tårtan, kanske kan få tag på dom någon gång. Jag fick två teckningar av Edgar och Agaton:D de var jättefina!! Ann och Mikael hade precis varit i London så av dem fick jag en handlotion från marks & spencer och en college-tröja som det står "Oxford university" på.
Det var en underbar födelsedag det:)

Idag hade vi samhällskunskap första lektionen och vi såg en dokumentärfilm om Malexander-morden. Ilska varvades med skratt när man såg den. Vissa saker var komiska, medan andra gjorde mig så otroligt arg. Som till exempel att Lars Norén satte upp en pjäs med två nazistiska fångar som själva fick bestämma sina repliker. De skulle spela sig själva. Vilket inte blir teater, det blir en plats för dem att uttrycka sina åsikter. Samtidigt började de en nazistisk organisation och tatuerade in nazistiska budskap på sig själva. De får ju bara ännu mer tro på sin ideologi om man applåderar när de inte ens spelar teater.
Dagen flöt på och efter skolan tog jag och Frida en promenad till Norrviken i solen. Vi stannade till vid SMK och hälsade på Gisela:) det var jättekul! Vi tog bussen från norrviken och när vi kom hem till frida spelade vi guitar hero. Det var väldigt roligt! men svårt ibland!! Men det gick ganska bra:P
Vi tog bussen till Rudbeck, mötte upp fridas kusin Jocke, och gick till aulan där en massa folk var. Vi skulle titta på talangshowen 2007. Vi fick bra platser:) bara en rad bort från juryn som bestod av Shan Atci, Zubeyde, nån gladiator-tjej och musikläraren Ola. :D:D:D Det fanns sjukt bra bidrag i tävlingen, bla en utbytesstudent från afrika som spelade trummor och sjöng, en massa band, en kille som dansade salsa med sin mamma.
Kom hem, åt middag och nu sitter jag här. Imorgon är det kör DIREKT efter skolan.

hejdå/L


jag älskar accessorize #1

image81

våffeldagen

helgen har varit lugn o skön:)

i fredags åkte jag in till stan med Frudden. Var meningen att Jessie skulle hänga med också, men det funkade inte för henne:(
väl inne i stan gick vi till västermalmsgallerian och på vägen dit var vi i samma affär som Martin Stenmarck och hans familj. De var söta, och han är mkt snyggare i verkligheten!
vi gick lite i västermalmsgallerian och åt på donken innan vi begav oss hemåt. Hade ont i huvet, annars skulle jag stanna till vid pappas jobb.

Igår var jag superseg. Det var verkligen en av de sämsta dagarna på länge. Jag orkade inte göra någonting och jag kunde inte bestämma mig för nånting. Det slutade med att jag följde med mamma till Ica Maxi och handlade, jag fick skanna varorna:D det var det roligaste dittills på den dagen. Fick lördagsgodis och åkte hem där vi åt mat, sen kollade vi på någon italiensk film. Dessutom kom en katt och satte sig precis utanför fönstret. Vi kunde pressa ansiktet mot glaset så att det bara var en glasskiva emellan kattens huvud och våra, men han satt kvar. Han spanade in Harry. Varje gång Harry flög såg man att han följde honom med blicken. Tog några kort på katten också, inte ens kamerablixten skrämde iväg honom. Fick coola närbilder:D katten var väldigt fet. Den hade halsband, men det syntes knappt för alla valkar.

Idag var en bra dag. Åt frukost, duschade och sedan kom Hanna och pojkarna. Vi tog en liten promenad till en lekplats och gick lite i skogen. Sedan åt vi våfflor:D
De kommer hit på tisdag igen för att fira min födelsedag:D

ha det bra och njut av vårsolen!


så rätt

Det är en vinterdag och solen skiner så att isen smälter ute på dagisområdet, där står en liten pojke ~3 och tittar fundersamt på en vattenpöl.
Pojken: Fröken, fröken!
Fröken: Ja, vad är det?
Pojken: Det är död is på gatan.
Fröken: Ja, jo det har du ju rätt i.

 - finaste tjuvlyssningen:D


positiv-lista:)

  • MVG i alla avslutade kurser(3 st)
  • VG på historiaarbetet
  • Har sökt sommarjobb på Karolinska, Södersjukhuset, Stockholms läns sjukvårdsområde och extrajobb på Ica maxi i häggvik.
  • Bara 5 dagar kvar till min födelsedag!
  • Bara 1 ½ vecka kvar till påsklovet!
  • Bara 2 månader kvar till Istanbul!
  • Bara 2 ½ månader kvar till Brighton!
  • Bara 4 ½ månader kvar till Sicilien!

fönstershopping o bio

Nu har jag nästan precis kommit hem från stan. Var och såg "linas kvällsbok" med Jessie och Frida. Den var väldigt bra, men jag har lite svårt att förstå hur den kan vara barntillåten...
Innan bion gick vi och kollade lite på hm och indiska:) hittade väldigt mycket där. Kom på att jag måste köpa en jeanskjol!
image76image77
Hittade också en väldigt fin lila väska på HM + en mörkblå klänning på indiska:)

jag vill köpa

hejdå

det kan vara söder, bara ögonen glöder..

Sitter och lyssnar på Tomas Järvheden (ståuppkomikern). Att han också gör musik visste jag faktiskt inte förrän jag såg när han framförde sin låt "fejkade fejs" på Stockholm Live - en riktigt bra låt!! Här kan man lyssna på den och även lite andra låtar: www.jarvheden.com/Musik.htm

Idag ska jag gå på bio med Jessika och Frida, vi ska se Linas Kvällsbok:)

hejdå!

my life in music

Pick a band and use their song titles as the answers to the questions
 
01.       The band: Jack Johnson
02.       Are you male or female? cookie jar
03.       Describe yourself: sitting, waiting, wishing
04.       How do some people feel about you? fortunate fool
05.       How do you feel about yourself? flake
06.       Describe your ex girlfriend/boyfriend: gone
07.       Describe where you want to be: Tomorrow morning
08.       Describe what you want: banana pancakes
09.       Describe how you live: upside down
11.       Describe how you love: If I could
12.       Share a few words of wisdom: better together

the polar bear parade

hello!

Idag har jag varit sjukt trött... helt otroligt. När jag kom hem hade jag liksom ont i kroppen:S och la mig direkt på soffan för att glo på Oprah:) that woman sure knows how to make me happy:D

Städerskan var hemma, tycker alltid det är så jobbigt att vara hemma då. Känns som om jag är ivägen hela tiden:P Men men, jag ska inte klaga. Det är en lyx att ha nån som kommer hem och gör fint här ibland:)

På engelskan idag började jag och Frida att jobba med engelska-projektet. Vi ska alltså skriva en text, som en Ensemble A-grupp ska sätta musik till. Väldigt spännande. Vi ska försöka få vår text att bli väldigt poetisk, den handlar om Sverige och vi utgick från alla fördomar mot sverige. Fast jag tror att den blir ganska bra:) Lite udda, inte riktigt det vanliga: "ooh I love you *wail wail wail*"-stuket:P

Igår fick jag reda på att det blir MVG i slutbetyg i matte A:D:D:D:DYESS!! Dessutom fick jag ett MVG i engelskan idag också:) helvetesveckan som var innan lovet har lönat sig ändå:)


Nu har jag precis skrivit klart en karaktärseskrivning till sånggruppen. Är väldigt nöjd med min:) Förhoppningsvis botas min trötthet med ett yogapass också:)



Här är en som också verkar vara lite slumrig:P


 


joss stone

stonelove.jpg
waaah vad har människan på sig och vad är det för hår??!!!!

kul i jul i melodifestivalen

När Sebastian kommer in (med normala kläder, inte som i deltävlingen) utbrister jag:
- Han har normala kläder på sig, THANK GOD!

Martin skrattar och säger:
- Hahaha det lät som du sa: "han har bara underkläder på sig THANK GOD!"
hela familjen börjar skratta.

Sen vid Måns bidrag ska martin såklart dra repliken igen o härma mig:
- HAN HAR BARA UNDERKLÄDER PÅ SIG; THAAANK GOOOOD!
Jag försöker komma på nåt smart att kontra med och pratar innan jag tänker:
- hur vet du att han har underkläder på sig?!

alla börjar skratta igen!

Martin: Lovisa...;) hur vet du att han inte har det...???

hahhahaha hemmakvällarna med familjen kan faktiskt vara rätt underhållande:P


så var det klart:D

image70

jag är iallafall supernöjd:D

chocolate brown

Är ganska seg med att kommentera detta, men jag måste bara säga att Jessica Simpsons (nya) hårfärg är jättesnygg!!:D Just därför tog jag en tur till Kista och köpte ett paket hårfärg... that's right folks, I'm going brunette:D

image69

the day of today

så var det fredag imorrn:)

Idag har varit en väldigt rolig dag! Mycket flum med Sara och Frida. Hahaha fy vad det var roligt. Jag vet inte varför vi började spela in små filmer på toaletten, men det gjorde vi iallafall haha
Efter skolan åkte jag hem och sedan var det kör:) kul att träffa mirre igen, det var ett tag sedan! Anders(körledaren) lilla dotter Linnea var med på körrepet och satt och ritade, sen gick hon till Anders vid pianot och visade vad hon ritat (en smällkaramellsteckning:D) När Agnes sjöng solo på "virgo gloriosa" dansade hon o snurrade runt, så söt!! sen satte hon sig ett tag vid orgeln och till sist satt hon i Anders knä och höll på med hans öron haha
Daniela höll på att smälta och utbrast vid flera tillfällen att hon vill ha barn haha

fick skjuts hem av Elisabet och sen åt jag kladdkaka med päronen för att fira kvinnodagen plus att martins bandylag kom till final idag:)

Vi kanske ska åka till New york!:D mammas kusin och min morbrors fru ska springa new york marathon och vi ska kanske vara där och heja på dom:)(probably jag, mamma och martin) åååååh:D:D:D:D  det blir i såfall i början av november:D

nu ska jag läsa igenom samhällskunskapen lite och sen ska jag sova
goodnight sweetheart, well it's time to go...

dagens dag

idag hade jag bara 3 lektioner, det var skönt:) På samhällskunskapen skojade andreas som vanligt och vi gick igenom hur makten är fördelad i Sverige. På historian pratade vi om upptäcksresanden och hur handeln utvecklades efter medeltiden. Efter det var det lunch, sen spanska. På spanskan gjorde vi gruppövningar. Det brukar inte vara så roligt, men det var helt ok. När vi skulle skriva intervjufrågor sa jakob(tror jag han heter?) till en annan i gruppen "hon kan allt, hon är helt tokig!" (om mig) Samtidigt satt jag och räckte upp handen och svarade: "nähädu, annars skulle jag väl inte fråga om hjälp!" Vi lyssnade även på Aventuras hit "Obsesion" och jag o F fick värsta nostalgitrippen:D för några somrar sedan var det verkligen min favvolåt, den gick på repeat i mp3:n under alla bil- och bussresor:D Sen kom jag ihåg några andra låtar, som faktiskt är bra!:D måste ladda ner dom alltså...

Efter spanskan slutade vi och jag skulle möta upp Adde i stan för att hämta biljetterna till "Norbit" som han, jag och Frida ska se på fredag. På sollentuna station träffade jag Maria och vi satt och diskuterade Gyllene Tider:) Hon gick av vid sollentuna och jag åkte vidare till adde som väntade på centralen. Jättekul att träffa honom igen!:) När vi kom till biografen så ser vi att den inte öppnar förrän vid 17:00 (klockan var då 14:30) Jaha, tänkte vi. Vi får vänta här i 2,5 timme.. Jag prövade ringa pappa eftersom han jobbar i stan och se ifall han kunde hämta dem innan han åkte hem. Men det funkade inte. Som tur var fick jag syn på en skylt där det stod att man kunde hämta ut biljetterna på vilken SF-biograf som helst:) jag och Adde gick bort till biografen next-door och skulle hämta biljetterna. Men nehej bokningen existerade tydligen inte! Så vi köpte nya biljetter istället:)
på vägen hem diskuterade vi mord, harry potter, skolor, klasser, m.m

det var min dag det:) cya!

list

♥Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Seg men glad
Favoritgodis: choklad!
Kläder just nu: jeans, vit hoodie med grått linne under och en grå sjal
Musik just nu: Rehab - Amy Winehouse
Sommarplaner: Brighton 2 veckor på språkresa, kanske nåt sommarjobb, min systers bröllop på sicilien den 9 augusti.
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Spelar du nåt instrument: japp, piano och gitarr
Morgon- eller nattmänniska: hm..jag har väldigt lätt för att gå upp på morgnarna. Men jag är nog mer av en kvällsmänniska för jag har väldigt svårt att gå o lägga mig:P
Vem är viktigast för dig: kompisar och familjen
Bio eller promenad: Bio! lätt! (men kanske en promenad TILL bion:D)
Är du kittlig: hm, skojar du?
Snarkar du: Nej, inte vad jag vet i alla fall!
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: Harkrank! Diskuterade detta med Sara och Frida på lunchen idag. Harkrank. Definitivt.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna flyga!!!!!
Vad vill du jobba som? ngt kreativt, musiker eller kanske konstnär. Tänk att få stå och måla vad man vill hela dagarna:)
Stökigt eller välstädat? Välstädat, så härligt när man vet var man har allting. När man verkligen har organiserat och allt ser fint och prydligt ut. Inte FÖR prydligt dock, det ska kännas hemtrevligt.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Skulle väl kunna hända:P
Gillar du att sjunga? YES
Anser du att du är stark? mentalt: ja, fysiskt: njaaa
Vad gör du om du får hicka? Börjar skratta haha
Vad längtar du mest efter just nu? Bio på fredag med kompisar:D

I love yoga


hur väl känner du mig?

so you think you know me, huh?

svampen

Mushroomheadlo_1
Jag tycker den här bilden är jättesöt!:D Inte för att jag menar något illa mot Kelly Osbourne, eller för att det är en skämtteckning av henne. Jag tyckte bara att det var kul att sätta ett huvud som hatten på en svamp:D tycker om färgerna och hur den är ritad, fläckarna i hennes hår och kontrasten; rött, ljus hy, svart.

Vad tycker ni?

New period

Så var det ny period, nya ämnen.

Samhällskunskapen var efterlängtad:D även om själva ämnet inte är mitt favvo så är det roligt att gå på lektionerna. Andreas skämtade som vanligt, han sa en massa saker så jag kiknade av skratt. Det blev inte bättre av att Ck satt mitt emot o skrattade som en galning hon med:D haha jag började skratta ännu mer och försökte att inte kolla på henne :D

Vi fick också ett helt nytt ämne. Naturkunskap. Thank GOD för att matten är över, så otroligt skönt! Naturkunskap verkar mycket roligare och läraren verkar bra.

Idag hade jag bara naturkunskap i 2 timmar(vi kollade på film, diskuterade, och läraren skrev upp saker på tavlan) sen engelska-uppsats i en timme och till sist mentorstid i ca 10 minuter. Efter det åkte jag till centrum och kollade runt där. Träffade på Linda och Åsa som skulle göra sin undersökning om vad folk tyckte om Sollentuna C. Svarade på frågorna, önskade dem lycka till och sen gick jag till team sportia för att egentligen se om de hade några fina vårskor. Men jag gick därifrån med ett par väl behövda mjukisbrallor istället:)

Igår var det dans, (utan Frida som är sjuk, krya på dig!!<3). Vi byggde på Britney-dansen ("Do something") och jag lärde mig ganska snabbt det jag missade förra gången. Alltid så skönt att dansa:D:D:D Man vill bara inte att den där 1 och en halvtimmen ska ta slut. "Bara en gång till, jag kan göra bättre ifrån mig, vill göra det där steget HELT perfekt!". Det bästa är verkligen i slutet av klassen när man lärt sig koreografin, när mathilda delat upp oss i två grupper och släckt ner i lokalen!

Ikväll är det yoga som gäller:)

terrible

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1013849,00.html

stackars människa! (om detta nu är sant) Självmordsförsök och nu vill hon skaffa ett till barn med K-fed....


ett quiz jag bara var tvungen att göra....:P

You scored as Anne!.

Anne!

56%

Emily Howard

47%

Ray McCooney

44%

Sebastian

41%

Vicky Pollard

38%

Andy

25%

Marjorie Dawes

22%

Daffyd Thomas

13%

Which character from Little Britain are you?!
created with QuizFarm.com