yess

Nu har jag ledigt i 4 dagar! Skulle egentligen ha jobbat på lördag, men jag fick ledigt då också :D Känns underbart. Idag kommer kusinerna och jag vet inte vad vi ska hitta på riktigt. Men kul ska det bli :)
Imorse körde jag en riktig spa-behandling. Dusch hur länge som helst och choklad-ansiktsmask på det. Vet inte hur mycket choklad det var, men det luktade choklad iallafall, kändes som nutella typ:P

nu ska jag gå o baka en pepparkaka. ciao amici

:D

Min dag kompletterades idag totalt när jag och Annie gick in för att ta en fika på vårt favoritcafe, bolero bueno café vid sergels torg och jag hör bekanta toner. De spelade Aventura där. Nu är det oficiellt, det är mitt favoritställe. Dessutom har de sjukt god kladdkaka.

För övrigt har jag haft en underbar helg ute i skärgården med Annie och hennes familj. Var på Möja dansbana och blev myggbiten, tittade på ett bra liveband och folk som dansade.


klokt

Verkligen smart, Lovisa. Titta på "Paranormal state" innan läggdags när du är ensam hemma och familjen befinner sig i Österrike. Inte okej.

un piccolo update

Lite dålig på att uppdatera bloggen, men har helt enkelt inte så mycket tid för det.

Har jobbat en massa, men på två lediga dagar åkte jag till Änga och träffade kusinerna :) Hade inte träffat Sami och Jorgito innan, och självklart min lillebror som jag inte sett skymten av på en månad pga konfa-läger. Var på teater, ett måste varje sommar, och den var väldigt bra. "Bannlyst" hette den, av Västanå teater såklart, i maagiska Berättarladan.

Det var synd att jag var tvungen att åka hem nästa dag bara. Men nästa gång får jag träffa dem mer, när de kommer till Stockholm, wiho!:D Ska bli skitkul. Ska försöka ta ledigt lite från jobbet då också.

Jobbet har varit kul, förutom när jag har kök, vilket innebär att bara stå och göra pommes hela dagen. Inte min kopp te. Första gången fick jag fullt med brännmärken på armen. Aj. Tycker mycket bättre om att stå i kassan. Igår kom det många bekanta ansikten också :) Först var det linus, anton och ted från "gamla" musiktrean som kom och köpte hamburgare och småpratade lite, och sedan också min gamla konfa-ledare :) Igår delades det ut 100g marabou chokladkakor också från teamcheferna, väldigt uppskattat.

För övrigt har jag sluppit åka hem själv eftersom min gamla (hon är inte gammal, men det var längesen vi sågs) vän Lina också jobbar på Grönan, och dessutom precis fått körkort :D lycka

Snart ska jag till jobbet igen, sista dagen idag innan jag är ledig i två dagar. Det blri att göra hamburgare hela dagen.


ven angeles





Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet

liten update

Ja, det var ju rätt länge sedan jag bloggade. Men jag har liksom inte gjort så mycket intressant, bara jobbat. Jag har upptäckt att jag inte är gjord för att räkna kassor... det är bland det värsta som finns tycker jag. Och inte stämmer det heller, förutom den allra första gången. Hallå, man ska ju bli bättre med träning, inte sämre?!

Men att stå i kassan är kul! Ibland kommer det riktiga guldkorn och handlar. Som t.ex gulliga engelsmän från manchester som man kan skratta med. Idag kom det också en kvinna från Venedig, Italien som jag parlade italiano med :D
Först förklarade hon på minst sagt knackig engelska tills jag till slut förstod och medan hamburgaren skulle bli klar frågade jag var hon var ifrån. När jag fick reda på att hon var från Italien sa jag stolt att jag pratar lite italienska varpå hon glatt utbrast: aaaah perfetto!!
Vi stod och pratade ett tag. Jag berättade att jag varit i italien och venedig i april och hon frågade varför jag var där och vad jag tyckte osv. Sen frågade hon om saker jag rekommenderar att göra i Stockholm, och jag föreslog båtturer och allt möjligt... det gjorde min dag :D och riktigt stolt kände jag mig när de andra medarbetarna såg dessutom haha...

Dessutom är det riktigt sköna människor på jobbet :) jag trivs.