ladies - gentlemen..

Kom ganska nyss hem från dansen. (Japp, den slutar skitsent). Det var så skönt att få dansa, som jag inte gjort på länge. Bara få ut allt liksom. Idag var det en koreografi som de hade hållt på med 2 gånger tidigare, nämligen en koreografi till Christina Aguileras Dirty!

Eftersom kursen heter Feminine Vibe så var den såklart väldigt feminin, och väldigt... ja, väldigt dirty helt enkelt haha! Precis som min danslärare alltid gör haha. Men skitrolig! Det blev ett litet performance liksom. Hon släckte ned ganska mycket och i början går/ålar/kryper alla in i typ slow-motion och sen börjar själva takten och då dansar alla - det var verkligen ett disco därinne! Sen börjar koreografin och i slutet av den, precis i mitten av refrängen går alla bakåt och knäpper med fingrarna, sen går vi fram igen och slutar med värsta posen. Gah det är så kul! Det var dessutom två elever från någon mediaskola som filmade hela lektionen, lite kul :)

Haha en annan rolig sak är att det dansar en kille på Feminine vibe-kursen... han är grymt bra, värsta tjejiga movesen, bättre än de flesta tjejer i gruppen haha!

Kommentarer
Postat av: e'

gud vad kuuul det låter :D
juste loggboken hade jag glömt igen..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback