skärgården, skräckfilmer och onyttigheter i massor

I lördags morse gick jag upp halv 7 och tog tåget med Annie till Centralen. Tunnelbana till Slussen, därifrån buss i en timme till Sollenkroka och sedan skärgårdsbåt i en timme till Stavsudda. En kvarts promenad bland idylliska små stigar, röda stugor, hästar, kor och får och sen var vi framme vid Annies stuga. Jättefint!

Vi satte på värmen - frös ett tag innan den kom igång! Var ute vid vattnet lite, åt godis och spelade scattergories och "pest eller kolera" (vi var väldigt noga med att kasta papprerna sen..). Vi lagade middag, mycket god pasta med avokado och bacon innan vi tittade på melodifestivalen. Sen frossade i chokladmousse och chips framför en otroligt töntig skräckfilm från 80-talet som hette "Dolly Dearest" haha, den var underbar! Efter det tog vi Blair Witch 2... betydligt läskigare, därför avslutade vi filmkvällen med Lejonkungen! Pratade bort ungefär halva filmen haha, sen gick vi och la oss (men pratet fortsatte såklart) och jag har ingen koll på när vi somnade...

Gick upp vid halv 11 nästa dag, åt frukost och fixade iordning allting. Sen gick vi ut till vattnet och fotade och pratade. Sen körde vi alfapet tills det var dags att gå.

Kom hem, åt middag och msn:ade hela kvällen lång... diskuterade Lejonkungen med baskien-storebrorn och konstaterade att Scar är en riktig hijo de puta..!

Imorgon är det sovmorgon!! Bara en vecka kvar innan sportlovet!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback