allt bara rullar på

Går tiden verkligen såhär fort? Kan de verkligen stämma att alla resor jag sett fram emot så länge har gått såhär fort, har jag verkligen upplevt såhär mycket på såhär kort tid? Så känner jag om de senaste månaderna.
Det känns helt skruvat egentligen. Det är så mycket som har förändrats.
Jag har tänkt för mycket, tänkt för lite, haft stora och små problem, kommit närmre vissa människor, kommit längre bort från andra människor, träffat fler personer.. jag kan bli alldeles matt av att tänka på det. Det har både varit positivt och negativt, men allra mest positivt - det väger över helt och hållet. Det har varit så roligt och jag tycker om och saknar  vissa personer så jag blir helt rörd och tårarna bränner i ögonen ibland.

November kommer närmre, och november för mig är regn, rusk och höstmys - men framförallt nedräkning till julen. Jag blir glad när jag tänker på det :D

Men innan dess väntar en the big apple på att jag ska komma dit (eller inte haha). Det är både läskigt och häftigt när jag tänker på att jag kommer vara en person bland miljontals människor, jag kommer inte alls märkas av, inte göra någon skillnad över huvudtaget. Jag har aldrig förut varit i en så stor stad. Men det gör ingenting. Jag nöjer mig med att beundra och förundras av musikalerna, Times Square, trafiken, skyskraporna och gator som myllrar av människor.

Det blev ett väldigt djupt inlägg, men just idag känner jag mig väldigt filosofisk.
Ha en trevlig måndagskväll!

Kommentarer
Postat av: Frida

höstmys höstmys höstmys depressoin höstmys höstmys
:P

Postat av: Karolin

jo tiden går jättefort nu för tiden, tänk att vid jul har vi gått halva gymnasiet...

2007-10-24 @ 13:19:28
URL: http://www.grisrosa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback