La vie boheme

Sitter och lyssnar på min iPod, "La vie boheme" - ur Rent (grymt bra film!)
älskar den låten:D

Idag har vi åkt bil från Änga, lite sorgligt att ha varit där för sista gången i sommar.
det var rätt kul igår, vi var på Bomsta (badställe och camping utanför Karlstad)
Där känner vi en som bor och har stranden på tomten så vi satte oss på stranden med våra handdukar (Pappa, Jorgito, Sami, Micaela, Martin, Viktoria och jag)
En tant och en gubbe lite längre upp i en trädgård sitter och stirrar på oss så Martin vinkar till dom. Frun vinkar tillbaka, men gubben ser ut som ett åskmoln.

Så börjar han gå mot oss.

*Dududududuuu   du du du*
(vilda västern-melodin)

" En sak ska ni ha jävligt klart för er" säger han på den töntigaste värmländska jag hört på länge, "att det här är privat tomt, här får ni inte sitta. Ni måste flytta härifrån i allra högsta grad"
Den här gubben har också satt ut slangar på stranden och ner i vattnet så att alla ska veta vilken del som är hans.
Vi flyttade på oss, inte så mkt och göra...

Sedan träffade pappa några andra som bodde där. De berättade att gubben inte alls ägde den delen vi satt på, utan bara tio meter ner från tomten - alltså inte heller något område med vatten.
När vi tog på oss kläder kom vi på en massa grejer vi skulle sagt till honom, det är ju typiskt att alla bra repliker kommer efteråt....

Förutom att bli hackade på av värmlandska åskmoln sysselsatte jag mig med att spela badminton, pingis, bada, spela gitarr, kolla på Fleksnes och allsången, åka till karlstad med kusin, faster och farmor för att köpa ny bil.

Som sagt, det var lite vemodigt att lämna Änga - det är ju sommarens Mekka liksom..
men men...
Trillingarna kommer iaf. til Sthlm i början på augusti:D
ska bli skitkul:D:D
Och nu ska vi iväg på nya äventyr, söderut
 i övermorgon ska vi åka till Växjö och morgondagen ägnas åt att sova, bada, ringa frudden, packa, göra en CD med Håkan-låtar.

Såg på "Dansar med vargar" ikväll med familjen. Kom på att man borde skriva någon gång i filmen: "Samtidigt fast 20 minuter senare" - that's my kind of humor;P



Hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback